Genel

Törenlerde Tansu Çiller sürprizi

Eski Başbakan Tansu Çiller, 15 Temmuz Şehitleri Köprüsü’nde düzenlenen anma törenine katıldı. Çiller, Şehitler Makamı açılışında protokol alanında en ön sırada yer aldı. Tansu Çiller İstanbul’un ardından Ankara’da TBMM bahçesindeki..

Törenlerde Tansu Çiller sürprizi

Eski Başbakan Tansu Çiller, 15 Temmuz Şehitleri Köprüsü’nde düzenlenen anma törenine katıldı. Çiller, Şehitler Makamı açılışında protokol alanında en ön sırada yer aldı. Tansu Çiller İstanbul’un ardından Ankara’da TBMM bahçesindeki törene de katıldı.

15 Temmuz Şehitleri Köprüsü’nde düzenlenen anma törenine sürpriz isimler de katıldı. 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün yanı sıra eski Başbakanlardan Tansu Çiller de törende yer aldı.  Tansu Çiller İstanbul’un ardından Ankara’ya geçerek TBMM bahçesindeki törene de katıldı.

Törene, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Meclis Başkanı Kahraman ve Başbakan Yıldırım’ın yanı sıra, Anayasa Mahkemesi Başkanı Zühtü Arslan ve yüksek yargı organlarının başkanları, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar ve kuvvet komutanları, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, bazı siyasi partilerin temsilcileri, eski Meclis başkanları Cemil Çiçek, Mehmet Ali Şahin, eski başbakanlardan Ahmet Davutoğlu, eski bakan ve milletvekilleri, Bakanlar Kurulu üyeleri ve milletvekilleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL