Genel Güncel Kültür Sanat Manşetler

Trabzon Tanıtım Günlerine büyük ilgi

 Anadolu Kocaeli’de konseptiyle düzenlenen tanıtım etkinliklerinin devamında Trabzon Tanıtım Günleri büyük ilgi gördü. İlk kez düzenlenen Trabzon Tanıtım Günlerine Kocaelili vatandaşlar yoğun ilgili gösterdi. Tanıtım Günlerinde peştamal, dolaylık, sürmene bıçağı,..

Trabzon Tanıtım Günlerine büyük ilgi

 Anadolu Kocaeli’de konseptiyle düzenlenen tanıtım etkinliklerinin devamında Trabzon Tanıtım Günleri büyük ilgi gördü.

İlk kez düzenlenen Trabzon Tanıtım Günlerine Kocaelili vatandaşlar yoğun ilgili gösterdi. Tanıtım Günlerinde peştamal, dolaylık, sürmene bıçağı, mısır ekmeği, çay, tereyağ, peynir gibi diğer birçok yöresel ve kültürel ürünler sergilendi. Sergilenen ürünlerin tamamının Trabzon üretimi olarak öne çıkması dikkat çekti.

VATANDAŞLAR BÜYÜK İLGİ GÖSTERDİ

Trabzon Tanıtım Günleri’nde, 4 gün boyunca Kocaeli’nde adeta Trabzon yaşatıldı. Hafta sonu tatiliyle birlikte vatandaşlar Trabzon tanıtım günlerine akın etti. Vatandaşlar tanıtım günü için kurulan sahneye ve stantlara büyük ilgi gösterdi. Özellikle yöresel ürünlerin tanıtıldığı stantlar önünde çok büyük kuyruklar oluştu.

İNSANLAR KAYNAŞIYOR

Trabzon Tanıtım Günleri ziyaretçilerinden Murat Çetin “Kocaeli Büyükşehir Belediyesine çok teşekkür ediyorum. Bu gibi fuarları düzenlendiği için. Çok güzel olmuş, insanlar birlikte ve hep beraber eğleniyor. İnsanlar burada kaynaşıyor. Trabzon’u daha yakından tanıma fırsatı buluyoruz. Bu gibi etkinliklerin değişik yörelerden de yapılmasını isterim” dedi.

BÜYÜKŞEHİR’E TEŞEKKÜR

Trabzon Tanıtım günlerini çok değerli bulduğunu belirten Mustafa Usta “Organizasyona geldiğim için çok memnunum. Trabzonluyum. Gıdadan giyime birçok yöresel ürünü gördüm. Her şey çok güzel yapılmış. Büyükşehir Belediye başkanı ve yönetimine teşekkür ederim” dedi.

ULUSLARARASI FUAR MERKEZİNİ ÇOK BEĞENDİK

Düzköy Kaymakamlığı ve Belediyesi olarak burada olduklarını belirten Mustafa Demirci ise “Biz buraya halk eğitim merkezimizce yapılan ürünlerin sergilemesi amacıyla geldik. Şuana kadar ki gittiğimiz fuarları kıyaslarsak, Kocaeli Uluslararası Fuar Merkezi’ni çok beğendik. Fuar içerisinde ve dışarısında her türlü ortam sağlanmış.” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL