Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
Trabzonlu Gençler Ramazan kolilerini dağıtmaya başladı | Kocaelide Bugün

Trabzonlu Gençler Ramazan kolilerini dağıtmaya başladı

Trabzonlu gençler, ihtiyaç sahiplerine ‘Ramazan kolisi’ dağıtıyor Gebze Trabzonlular Derneği eski gençlik kolları başkanı Abdulkadir Ayar öncülüğünde oluşan Trabzonlu gençler grubu, bu Ramazan ayında da ihtiyaç sahibi aileler için kolları..

Trabzonlu Gençler Ramazan kolilerini dağıtmaya başladı

Trabzonlu gençler, ihtiyaç sahiplerine ‘Ramazan kolisi’ dağıtıyor

Gebze Trabzonlular Derneği eski gençlik kolları başkanı Abdulkadir Ayar öncülüğünde oluşan Trabzonlu gençler grubu, bu Ramazan ayında da ihtiyaç sahibi aileler için kolları sıvadı. Gençler, hazırlattıkları 250’ye yakın ramazan kolisinin dağıtımına başladı.

Gebze Trabzonlular derneğinde bulunduğu gençlik kolları görevinde yaptığı birbirinden önemli sosyal sorumluluk projeleri ile dikkat çeken Abdulkadir Ayar ve ekibi, aktif görevde olmamasına rağmen sosyal sorumluluk projelerinde büyük bir özveri ile çalışmaya devam ediyor.

YAKLAŞIK 250 RAMAZAN KOLİSİ

11 ayın Sultanı Ramazan ayı öncesi ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırmak için yardım kampanyası başlatan Trabzonlu Gençler, hayırseverlerin desteğiyle yaklaşık 250 ramazan kolisi hazırlattı. Hazırlanan Ramazan kolilerinin dağıtımı ise hafta sonu başlanıldı.

Gebze, Darıca, Çayırova ve Dilovası’nda tespit edilen ihtiyaç sahibi ailelere ulaşan Trabzonlu Gençler ekibi, Ramazan’ın ilk haftasında tüm paketlerin dağıtımını gerçekleştirmeyi planlıyor.

AYAR’DAN HAYIRSEVERLERE TEŞÜKKÜR

Trabzonlu Gençler grubu adına konuşan Abdulkadir Ayar, “Hayırseverlerimizin katkısıyla hazırlattığımız 250’ye yakın ramazan kolisini Ramazan ayının başından başlayarak dağıtmaya başladık ve devam ediyoruz. Bizlere destek olan hayırseverlerimize katkılarından dolayı çok teşekkür ediyoruz.

Bizler hayırseverlerle ihtiyaç sahibi aileler arasında bir köprüyüz. Ramazan ayında özellikle ihtiyaç sahibi ailelerin durumunu gözetmek durumundayız. Bizlerde bu doğrultuda Trabzonlu gençler olarak, elimizi taşın altına koyduk. Bu konuda yardımların ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak adına bizleri arayabilirsiniz. Ramazan ayının ilk haftası içerisinde kolilerin dağıtımını tamamlamayı planlıyoruz.

Bizlere destek vererek, maddi manevi yanımızda olan Trabzon’un saygın ailesi Saral ailesi mensubu iş insanı Fatih Saral’ın yanı sıra, Gebze Belediye Başkan yardımcısı Mehmet Dinç, iş insanı Murat Soytürk, iş insanı Harun Pempegüllü, iş insanı Recep Ayar ve diğer hayırseverlerimize ve ekip arkadaşlarıma canı gönülden teşekkür ediyorum. ”dedi

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL