TÜGVA’dan Demirci’ye Ziyaret

Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Kocaeli İl Temsilcisi Muhammet Hanefi Akbulut ve Çayırova İlçe Temsilcisi Fatih Yeşilkaya ile bir araya geldi. Demirci, “Gençlerimiz Sorumluluk Almalı” Gerçekleşen..

TÜGVA’dan Demirci’ye Ziyaret

Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Kocaeli İl Temsilcisi Muhammet Hanefi Akbulut ve Çayırova İlçe Temsilcisi Fatih Yeşilkaya ile bir araya geldi.

Demirci, “Gençlerimiz Sorumluluk Almalı”

Gerçekleşen ziyarette Kocaeli İl Temsilcisi Muhammet Hanefi Akbulut’un TÜGVA ile ilgili çalışmalarını dinleyen Demirci, temel misyon ve vizyonunun vatana, millete hayırlı bireyler yetiştirmek olan TÜGVA’nın çok önemli bir vakıf olduğunu söyledi. TÜGVA’nın üstlenmiş olduğu görevleri İl Temsilcisi Akbulut’tan dinleyen Demirci, gençlerin her zaman bir adım daha ilerisini düşünerek başarıdan başarıya koşması için ciddi sorumluluklar almaları gerektiğini belirtti.

TÜGVA’nın kuruluşundan bu güne kadar yapmış olduğu çalışmaları yakinen takip ettiğini de belirten Demirci, “Gençlerimizin ülkemiz için faydalı işlere imza atması bizleride mutlu ediyor. Güven ve huzur veriyor. Bu anlamda sizi tebrik ediyorum. Ayrıca ilçemizde TÜGVA’nın ilçe temsilciliğini yapacak, gençlerimiz arasında kaynaşmayı sağlayacak olan Fatih Yeşilkaya kardeşimizede almış olduğu bu görevde başarılar diliyorum.” dedi.

“Gençlerimizin Yanındayız”

Demirci, “Devletin birçok kurumu gençlik konusunda hummalı bir çalışma yürütüyor. Bizde yerel yönetimler olarak okul öncesinden üniversiteye kadar herkese gerek kültür merkezleri ve semt konakları başta olmak üzere fiziki tesislerimizle gerekse hedef gelecek yıldız akademi gibi uyguladığımız projelerle her zaman gençlerimizin yanındayız. Ama gençlik konusunda TÜGVA ve benzeri gönüllü teşekkülerin ve sivil toplum kuruluşlarınında bu alandaki çalışmaları çok önem arzediyor. Türkiye’nin her yerinde gerçekleştirdiği gençlik çalışmalarını takdirle izliyoruz. Bölgemizde de yapılanması ve şubeleşme çalışmalarını sürdüren Türkiye Gençlik Vakfına hayırlı başarılar diliyorum.” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL