“Tüm Sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramını kutluyorum”

Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan’ın 14 Mart Tıp Bayramı Kutlaması İle İlgili Basın Açıklaması İnsanımızın hayatta olduğu sürece hastalıklardan korunması, hasta olduğunda da kısa sürede ve etkin bir şekilde tedavisi için..

“Tüm Sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramını kutluyorum”

Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan’ın 14 Mart Tıp Bayramı Kutlaması İle İlgili Basın Açıklaması

İnsanımızın hayatta olduğu sürece hastalıklardan korunması, hasta olduğunda da kısa sürede ve etkin bir şekilde tedavisi için gelişen tıbbın imkânlarının sunulması için hekimlerimizin yetiştirilmesi kadar görevi başındaki hekimlerimizin ve tüm sağlık personelinin kendilerini geliştirmeleri önem taşımaktadır.

Yıllarca insan sağlığı için eğitim alan doktorlarımız ve özellikle sağlık çalışanları ne yazık ki gerekli bilinç oluşmadığı için zaman zaman istenmeyen olaylarla karşılaşmaktadır.

Sağlık hizmetlerinin arzu edilen en üst seviyeye getirilmesi, sağlığımızın korunarak, toplumsal mutluluk ve refahın sağlanması için doktorlarımız ve diğer sağlık personelimiz bu görevlerini yerine getirirken gösterdikleri gayret, fedakârlık ve özveri herkes tarafından bilinmektedir.

Sağlık çalışanlarına karşı şiddetin son bulduğu, emeğin karşılık gördüğü, canımızı emanet ettiğimiz doktorların gelecek kaygısı yaşamadığı bir sağlık sistemi kurmak hepimizin görevidir.

Bu dileklerimle birlikte;

Tüm Sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramını kutluyor, sabır, hoşgörü ve özveriyle gösterdikleri üstün hizmetlerden dolayı her birine ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

Tahsin Tarhan

Kocaeli Milletvekili

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL