TÜMSİAD Gebze Başkanı Korkmaz’dan, Bayram mesajı

Tüm Sanayici Ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Gebze Şube Başkanı Ensar Korkmaz, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Başkan Korkmaz mesajında “Evveli rahmet, ortası mağfiret ve sonu azaptan kurtuluş olan..

TÜMSİAD Gebze Başkanı Korkmaz’dan, Bayram mesajı

Tüm Sanayici Ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Gebze Şube Başkanı Ensar Korkmaz, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Başkan Korkmaz mesajında “Evveli rahmet, ortası mağfiret ve sonu azaptan kurtuluş olan mübarek Ramazan ayını geride bırakarak, sevgimizi, umutlarımızı, kardeşlik ve dostluğumuzu, mutluluğumuzu ve kederlerimizi paylaşma, bütün bir toplum olarak kaynaşma günü olan yeni bir bayrama daha kavuşmanın sevinç ve mutluluğunu yaşıyoruz. Bayramların aslında gelip geçen sıradan bir tatil günü olarak değil, tüm güzelliklerin birlikte yaşandığı, birlik, beraberlik, kardeşlik duygularının güçlendiği, sevgi ve saygının en güzel örneklerinin sergilendiği aynı zamanda, mutluluğun ve sevincin paylaşıldığı müstesna günlerdir.

Bu duygu ve düşüncelerle, bayramların ihtilafların ortadan kalktığı, dargınlıkların unutulduğu, herkesin sevinç ve huzur içinde yaşadığı özel günler olduğu bilinciyle, ülkemizin ve tüm İslam âleminin mübarek Ramazan bayramını en içten duygularla tebrik ediyorum” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL