TÜMSİAD’da “Gülümsemenin İş Sonuçlarına Etkisi” Semineri Yapıldı

Tüm Sanayici Ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Gebze Şubesi tarafından “Gülümsemenin Büyüsü-Gülümsemenin İş Sonuçlarına Etkisi” konulu seminer programı düzenlendi. TÜMSİAD Gebze Şubesi’nin bu ay konuğu, ülkemizde ve farklı ülkelerde çok..

TÜMSİAD’da “Gülümsemenin İş Sonuçlarına Etkisi” Semineri Yapıldı

Tüm Sanayici Ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Gebze Şubesi tarafından “Gülümsemenin Büyüsü-Gülümsemenin İş Sonuçlarına Etkisi” konulu seminer programı düzenlendi.

TÜMSİAD Gebze Şubesi’nin bu ay konuğu, ülkemizde ve farklı ülkelerde çok sayıda seminer düzenleyen, Türkiye tarihinde spesifik olarak gülümseme üzerine ilk ve tek çalışmalar yapan ve konusunun uzmanı olarak profesyonel iş hayatında önemli bir yer edinen Psikolog ve Eğitimci kimliğiyle tanınan Kutay Ürkmen’di.

Seminer programı TÜMSİAD Gebze Şube Başkanı Ensar Korkmaz’ın açılış konuşmalarıyla başladı. Başkan Korkmaz, eğitim seminerlerini yıllık planlamalar doğrultusunda sürdürdüklerini, üyeleri için önem arz ettiğine inandıkları konularda, konusunun uzmanı eğitimcileri TÜMSİAD üyeleriyle buluşturmaya devam edeceklerini söyledi.

Psikolog Kutay Ürkmen, başarı için gerekli olan iletişim becerilerinin, iş dünyasında daha fazla önem arz etmekle birlikte, güler yüzlü çalışanlarla müşteri memnuniyetinin sağlanması hususunda belirgin bir yükselişin olduğunu söyledi. Yaptığı işi daha fazla önemseyen, daha fazla seven ve bunun doğal sonucu olarak da daha fazla hizmet edip, daha fazla üreten ve yüzünde gülümsemeyi hiç eksik etmeyen takım arkadaşlarıyla istenilen başarının sağlanacağını anlatan Ürkmen, bilimsel olarak yapılan bir araştırmada, çocukların günde 350-400 kez gülümsediklerini, aynı sürecin yetişkinlerde 15-20’ye kadar düştüğünü dile getirdi.

Eğlenceli bir ortamda geçen seminer sonunda günün anısına TÜMSİAD Gebze Şube Başkanı Ensar Korkmaz tarafından Psikolog Kutay Ürkmen’e plaket takdim edildi.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL