Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
TÜMSİAD'dan hayırlı olsun ziyaretleri | Kocaelide Bugün

TÜMSİAD’dan hayırlı olsun ziyaretleri

TÜMSİAD’dan Emniyet Müdürü Ve Müftü Ziyareti Tüm Sanayici Ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Gebze Şubesi tarafından Gebze’ye yeni atanan Gebze Emniyet Müdürü Adil Uğur Bilgili ve Gebze Müftüsü Selçuk Kılıçbay’a..

TÜMSİAD’dan hayırlı olsun ziyaretleri

TÜMSİAD’dan Emniyet Müdürü Ve Müftü Ziyareti

Tüm Sanayici Ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Gebze Şubesi tarafından Gebze’ye yeni atanan Gebze Emniyet Müdürü Adil Uğur Bilgili ve Gebze Müftüsü Selçuk Kılıçbay’a hayırlı olsun ziyaretlerinde bulunuldu. Ziyaret heyetinde TÜMSİAD Gebze Şube Başkanı Ensar Korkmaz ile birlikte Yönetim Kurulu Üyeleri Furkan Şafak, Himmet Karadirek, Eyüp Tekin ve Şube Genel Sekreteri Önder Arslan yer aldı.

TÜMSİAD Gebze Şube Başkanı Ensar Korkmaz ziyaretlerde dernek olarak yaptıkları faaliyetlerden bahsetti ve göreve yeni atanan Gebze Emniyet Müdürü Adil Uğur Bilgili ve Gebze Müftüsü Selçuk Kılıçbay’a yeni görevlerinin hayırlı olması temennisinde bulunduklarını ifade etti. Tanışma ve sohbet şeklinde geçen ziyaretlerde Gebze Emniyet Müdürü Bilgili ve Gebze Müftüsü Kılıçbay TÜMSİAD heyetinin ziyaretlerinden duydukları memnuniyetleri dile getirdiler.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL