Türel ‘Basınımızın dinleneceği bir mekanı yok’

Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Mustafa Türel basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya geldi.   Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanlığınca organize edilen basınla kahvaltı programında konuşan ilçe başkanı Mustafa Türel “yerel..

Türel ‘Basınımızın dinleneceği bir mekanı yok’

Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Mustafa Türel basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya geldi.

 

Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanlığınca organize edilen basınla kahvaltı programında konuşan ilçe başkanı Mustafa Türel “yerel yöneticilerin bir yıllık değerlendirilmesinden ziyade parti olarak, zihniyet olarak geçmiş dönemleriyle değerlendirilmesi gerekir.

Son bir yıl içinde Kamyoncular Garajı ve Adliye binasının Gebze’ye kazandırılması var. Bunlar yeterli değildir. 400 bin nüfuslu bir ilçenin yaklaşık 400 Milyon TL geliri var. 5 yıla bakıldığında kısa görünebilir ama ortada elle tutulur bir çalışma yok.” dedi.

Türel, isimler değişse de aynı partinin belediye başkanları dolayısıyla eksik ve yanlışlar için geçmiş dönem deyip geçemezsiniz sizde sorumlusunuz dedi.

 Ülke ve yerel gündem üzerine açıklamalar yapan Türel ‘Gebze’nin büyükşehir statüsünde il olmasının takipçisi olmaya devam edeceğiz. Gebze büyükşehir den hak ettiği payları alamayan bir şehir’ dedi.

 Basın mensuplarının sorularına cevap veren Türel ‘Gebze basınımızın başını dinleyeceği ,çayını yudumlayıp yorgunluğunu çıkaracağı bir mekanı yok. Bu Gebze için bir eksikliktir. Göreve başlar başlamaz basınımızla bir araya gelmek arzumuzdu fakat pandemi süreciyle bunu ertelemek zorunda kaldık.Bundan sonra daha sık olarak basınımızla bir araya gelip Gebze gündemini ,yapılan ve yapılması gerekli olanları birlikte değerlendireceğiz’dedi.

Bölge basınının ilgi gösterdiği kahvaltı sonrası Türel basın mensuplarına katılımlarından dolayı teşekkür etti.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL