Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
“Turizmi Canlandıracak Çalışmalar Sürüyor” | Kocaelide Bugün

“Turizmi Canlandıracak Çalışmalar Sürüyor”

Kandıra’nın sahip olduğu tarihi, kültürel ve doğal değerleri turizme kazandırmak amacıyla geniş katılımlı bir toplantı gerçekleştirildi. Kerpe’de gerçekleştirilen Kocaeli – Kandıra Kıyı Bandı Kültür ve Turizm Koruma ve Gelişim Bölgesi..

“Turizmi Canlandıracak Çalışmalar Sürüyor”

Kandıra’nın sahip olduğu tarihi, kültürel ve doğal değerleri turizme kazandırmak amacıyla geniş katılımlı bir toplantı gerçekleştirildi.

Kerpe’de gerçekleştirilen Kocaeli – Kandıra Kıyı Bandı Kültür ve Turizm Koruma ve Gelişim Bölgesi Birliği yönetim kurulu olağan toplantısına Başkan Ünal Köken ve yönetim kurulu üyeleri katıldı. Toplantının gündemini 2018 yılı bütçesi ile ilçedeki turizm faaliyetleri oluşturdu. Toplantıda katılımcıların görüş ve önerilerini dinleyen Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, turizm potansiyeli yüksek bir ilçeye sahibiz. Kandıra’da bugüne kadar yaptığımız turizmi geliştirme ve düzenleme çalışmaları işi belli bir noktaya kadar getirdi dedi.

Kandıra’daki turizm değerlerini ziyaretçi ve turistlerin dikkatine nasıl sunabilir ve buradan ilçeye  nasıl bir değer sağlanabilir şeklinde fikir alışverişlerinde bulunan Başkan Köken ve yönetim kurulu üyeleri ilçedeki turizm faaliyetlerini arttıracak proje ve çalışmaların süreceğini belirtti.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL