Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
"Türk basınında önemli bir yeri bulunmaktadır" | Kocaelide Bugün

“Türk basınında önemli bir yeri bulunmaktadır”

Kocaeli Valisi  Seddar Yavuz’un 24 Temmuz Basın Bayramı Mesajı           “Basında sansürün kaldırılışının 112. yıldönümü olan 24 Temmuz tarihinin, Türk basınında önemli bir yeri bulunmaktadır. Çağdaş dünyanın en temel insan..

“Türk basınında önemli bir yeri bulunmaktadır”

Kocaeli Valisi  Seddar Yavuz’un 24 Temmuz Basın Bayramı Mesajı

          “Basında sansürün kaldırılışının 112. yıldönümü olan 24 Temmuz tarihinin, Türk basınında önemli bir yeri bulunmaktadır.

Çağdaş dünyanın en temel insan haklarından olan haber alma, yayma ve ifade özgürlüklerinin en etkili aracı olan basın; kamu adına hareket edip, doğru ve gerçek haberlerle kamuoyunu aydınlatarak, şeffaf ve hesap verilebilir bir yöntem anlayışının oluşumuna ve demokrasinin yerleşip, güçlenmesine önemli bir katkıda bulunmaktadır.

Gücünü özgürlüğünden alan basın kuruluşlarımız, anlaşılır, tarafsız, toplumsal ve ahlaki değerleri dikkate alarak hazırladıkları haberler ile toplumu bilgilendirmektedirler.  Böylesine geniş bir etki alanı bulunan basınımız gelişen ve kalkınan ülkemizin dünyayla bütünleşmesine de imkân sağlamaktadır.

Özellikle yakın tarihimizde meydana gelen 15 Temmuz kalkışmasında, cansiperane bir şekilde darbecilere karşı duruşları, olanın bitenin bütün ayrıntılarıyla hızlı bir şekilde kamuoyuna yansıtılması, Demokrasiye sahip çıkılması adına yapılan çağrılar ile üzerlerinde bulunan sorumlulukları hakkıyla yerine getiren ulusal ve yerel basınımız; milli iradenin yanındaki kararlı duruşları, cesur ve fedakarca yaptıkları çalışmalarıyla, milli menfaatlerimize uygun yayınlar yaparak, demokrasi ve basın tarihimizdeki çok önemli bir görevi yerine getirmişlerdir

Böylesine önemli bir görevi yerine getirmek için özveri ile çalışan, yerelden ulusala, tüm basın çalışanlarının ‘24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı’nı kutlar, sağlık, başarı ve esenlikler dilerim.”

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL