“Türk Polis Teşkilatımızın 174. kuruluş yıl dönümünü kutluyoruz”

CHP Çayırova İlçe Başkanı Çetin Hartamacı Emniyet Teşkilatının 174 kuruluş yıldönümü mesajı yayınladı. Hartamacı mesajında “Ülkemizin bölünmez bütünlüğünü ve vatandaşımızın huzur ve mutluluğu için görev yapan emniyet teşkilatımızın çağdaş demokratik,laik Türkiye..

“Türk Polis Teşkilatımızın 174. kuruluş yıl dönümünü kutluyoruz”

CHP Çayırova İlçe Başkanı Çetin Hartamacı Emniyet Teşkilatının 174 kuruluş yıldönümü mesajı yayınladı.

Hartamacı mesajında “Ülkemizin bölünmez bütünlüğünü ve vatandaşımızın huzur ve mutluluğu için görev yapan emniyet teşkilatımızın çağdaş demokratik,laik Türkiye Cumhuriyetinin köklü ve temel kuruluşlarından biridir.

Demokratik hukuk devletinin vazgeçilmezi olan can ve mal güvenliğinin sağlanmasında baş rolü oynayan emniyet teşkilatımızın, 174. kuruluş yıl dönümünü gururla kutlamaktayız. Vatanımızı ve milletimizi suç ve suçlulara karşı koruyan, bizlerin huzur ve güven içerisinde yaşamasını sağlayan, tüm polis teşkilatının kuruluş yıl dönümü kutlu olsun.

Gücünü halktan ve kanunlardan alan Türk Polisi, halkın içinden gelip, bizim evlatlarımız, kardeşlerimizdir. Görevini her zaman fedakarca yaparak, gerektiğinde canını hiçe sayan emniyet teşkilatımız bu sayede, toplumumuzun güven ve takdirini kazanmıştır.

Ülkemizin dört bir tarafında büyük bir özveriyle çalışan ve bu uğurda hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan Türk Polis Teşkilatımızın 174. kuruluş yıl dönümünü kutluyor, şehit polislerimizi rahmetle, gazilerimizi de minnetle anıyoruz.”dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL