Türkiye 1. si olan Öğrencilere Ödül

İlimizde Türkiye 1.si Olan Öğrencilere Teşekkür Belgesi ve Ödül Verildi. 1 Haziran 2019 da gerçekleştirilen, 2019 Sınavla Öğrenci Alan Ortaöğretim Kurumları Sınavında tüm soruları doğru yanıtlayıp, tam puan alan   ilimizde..

Türkiye 1. si olan  Öğrencilere Ödül

İlimizde Türkiye 1.si Olan Öğrencilere Teşekkür Belgesi ve Ödül Verildi.

1 Haziran 2019 da gerçekleştirilen, 2019 Sınavla Öğrenci Alan Ortaöğretim Kurumları Sınavında tüm soruları doğru yanıtlayıp, tam puan alan   ilimizde Türkiye 1.si olan  öğrencilerin  ödülleri ve teşekkür belgeleri   Vali Hüseyin Aksoy’un tarafından düzenlenen törenle verildi.

Akçakoca Toplantı Salonunda gerçekleştirilen programa; Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz,  İl Milli Eğitim Müdürü Fehmi Rasim Çelik ve Ortaöğretim Kurumları Merkezi Sınavlarında tam puan alan öğrenciler, öğretmenler ve velileri katıldı.

Vali Hüseyin Aksoy’un yaptığı konuşmalarında; “Sevgili öğrencileri, değerli katılımcılar, bugün Kocaeli genelinde gerçekleştirilen eğitim çalışmaları sonrasında merkezi sistemde yapılan sınav sonucu tam puan alan öğrencilerimizi ödüllendirmek, onlara başarı dileklerimizi sunmak üzere bir aradayız. Hedefimiz geleceğimizi emanet edeceğimiz çocuklarımızı en iyi şekilde yetiştirmektir. Her yıl bir önceki yıldan daha fazla nasıl başarılı oluruz diye gayret içerisinde çalışmalarımıza devam ediyoruz. Eğitimde çok önemli mesafeler alındı ama bunlar bizim için yeterli değil. Daha fazla neler yapabiliriz düşüncesiyle hareket ediyoruz. Bu sınavda özellikle öğrencilerimizin yerleştirilmeleri bakımından bir belirleyici sınav ve bu sınavda başarı gösteren öğrencilerimiz tam puan alan öğrencilerimiz bizler için oldukça gurur verici. Bu yönüyle öğrencilerimizi tebrik etmek, ailelerine teşekkürlerimizi sunmak üzere bir aradayız. Bu başarıyı gösteren öğrencilerimize teşekkür ediyor, onları gönülden kutluyorum. Onlara destek veren aileleri kutluyorum çünkü aile desteği olmadan bu başarıyı yakalamak mümkün değil. Okul müdürlerimizi ve öğretmenlerimizi de kutluyorum. Onların gayreti olmazsa başarının bu noktada yakalanması mümkün değil. Hep birlikte el ele verildiğinde bu güzel sonuçların çıkabileceğini bugün burada görüyoruz. Bu anlamda katkısı olan bütün kişi ve kurumlara teşekkür ediyorum. İlimizde eğitimin daha üst noktalara taşınması için bizlere katkı sunan Milli Eğitim Bakanlığımıza, değerli Milletvekillerimize teşekkür ediyorum.  Hep birlikte el ele daha iyi bir noktaya eğitimi taşımak için bu çalışmalarımızı bundan sonra da sürdüreceğiz. Katılımlarınız ve başarılarınız için hepinize teşekkür ediyorum. Bundan sonraki çalışmalarınızda da bu başarıların sürdürülmesi temennisi ile hepinizi sevgiyle, saygıyla selamlıyorum. ” diyen Valinin konuşmalarının ardından 2019 Yılı Sınavla Öğrenci Alan Ortaöğretim Kurumları Merkezi Sınavında sorulan soruların hepsini doğru yanıtlayıp, tam puan alma başarısını gösteren öğrencilere ödüllerini ve Teşekkür Belgelerini vererek,  onlarla günün anısına toplu fotoğraf çektirdi.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL