“Türkiye Kalkınacak ve Daha Güçlü Olacak”

Başkan Karaosmanoğlu, “Kocaeli Anne Şehir Projesi” kapsamında Gebze, Darıca, Dilovası ve Çayırova ilçelerindeki eğitimciler ve kursiyerlerle birlikte iftar yaptı.  Yaklaşık 4 bin kişinin katıldığı iftar programında bir konuşma gerçekleştiren Karaosmanoğlu,..

“Türkiye Kalkınacak ve Daha Güçlü Olacak”

Başkan Karaosmanoğlu, “Kocaeli Anne Şehir Projesi” kapsamında Gebze, Darıca, Dilovası ve Çayırova ilçelerindeki eğitimciler ve kursiyerlerle birlikte iftar yaptı.

 Yaklaşık 4 bin kişinin katıldığı iftar programında bir konuşma gerçekleştiren Karaosmanoğlu, “Cennet gibi bir vatanda yaşıyoruz. Hep birlikte bunun kıymetini biliyoruz ve güzel ülkemize sahip çıkıyoruz. Türkiye’yi parçalamak ve köle haline getirmek isteyenlerin piyonları olan terör örgütlerini perişan ediyoruz. Şunu biliyorlar ki, güçlü olduğumuz zaman Türkiye’yi alaşağı yapamayız. Bunun için bir olacağız, diri olacağız ve kardeş olacağız” dedi.

ELİF NUR BAYRAM, “ANNE DEMEK FEDAKÂRLIK DEMEKTİR”

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker ise “Rabbim bizleri Ramazan’a yakışır bir şekilde yaşamayı nasip etsin. Kadir Gecesine ve Bayrama kavuşmayı nasip etsin. Kadınlarımıza ve annelerimize sağlıklı ve mutlu bir yaşam diliyorum” ifadelerini sarf etti. AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Elif Nur Bayram ise konuşmasında, “Sevgili Anneler, sizlerle bir arada olmaktan dolayı çok mutluyum. Türkiye’nin en genç milletvekili adayı olmaktan dolayı çok gururluyum ve mutluluk duyuyorum. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a biz gençlere böyle fırsat sunduğu için bir kez daha teşekkür etmek istiyorum. Hepiniz bizler için çok önemlisiniz. Annelerimiz bizler için çok değerlidir. Anne demek fedakârlık, anne demek kendini kimi zaman çocukları için unutmak demektir. Her daim annelerimizin yüzleri gülsün ve sağlıklı olsunlar istiyorum” diyerek sözlerini tamamladı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL