“Türkiye sizlerin omuzlarında yükselecektir”

CHP Çayırova İlçe Başkanı Cihan Soyluçiçek, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik Ve Spor Bayramı Kutlama Mesajı yayınladı .   “19 Mayıs 1919, milletimizin zaferlerle dolu tarihinde, yazılacak yeni bir destanın başlangıç..

“Türkiye sizlerin omuzlarında yükselecektir”

CHP Çayırova İlçe Başkanı Cihan Soyluçiçek, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik Ve Spor Bayramı Kutlama Mesajı yayınladı .

 

“19 Mayıs 1919, milletimizin zaferlerle dolu tarihinde, yazılacak yeni bir destanın başlangıç günüdür. Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK Samsun’a ayak basarak Milli Mücadeleyi başlattığı bu günü, Türk Gençliğine bir bayram olarak armağan etmiştir. Bu durum gençliğe verdiği önemin en büyük göstergesidir.

Sevgili Gençler;

19 Mayıs 1919 tarihinin Atatürk tarafından Gençliğe armağan edilmesi büyük anlamlar taşımaktadır. Tarih boyunca toplumları ayakta tutan en büyük güç gençlik olmuştur. Hangi ülke genç kuşakların yetişmesine büyük önem vermişse daima ileriye gitmiş ve kalkınmıştır. Bu nedenle; gençlerimizi kendine güvenen, donanımlı, bilgili, milli ve manevi değerlerine sahip çıkan, demokrasiye inanan, çalışkan ve üretken insanlar olarak yetiştirmek en önemli görevimizdir. İçinde bulunduğumuz yüzyılın güçlü ve saygın Türkiye’si sizlerin omuzlarında yükselecektir.

 

Bu duygu ve düşüncelerle; bizlere bu cennet vatanı bırakan Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, bütün kahramanlarımızı rahmet, saygı ve şükranla anıyorum. Siz sevgili Gençlerimizin ve bütün Çayırova’lı vatandaşlarımızın 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutlar sevgi ve saygılarımı sunarım.”

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL