Genel

Türkiye’nin en zengin aileleri belli oldu! Koç Ailesi İlk Sırada

Türkiye’nin en zengin 100 kişi ve ailesi listesi açıklandı. Ekonomist Dergisi’nin araştırmasına göre bu yılki listeye yeni aileler de katıldı. Listeye girenler de oldu, çıkanlar da. Kurdaki hareketlilik, borsadaki değerlemeler,..

Türkiye’nin en zengin aileleri belli oldu! Koç Ailesi İlk Sırada

Türkiye’nin en zengin 100 kişi ve ailesi listesi açıklandı. Ekonomist Dergisi’nin araştırmasına göre bu yılki listeye yeni aileler de katıldı.

Listeye girenler de oldu, çıkanlar da. Kurdaki hareketlilik, borsadaki değerlemeler, satın almalar veya varlık satışları, listeyi etkileyen ana unsunlar oldu. Listede Koç Ailesi, Şahenk Ailesi ve Şevket Sabancı Ailesi ilk üçteki yerlerini korumaya devam etti.

Listeye girenler de oldu, çıkanlarda. Kurdaki hareketlilik, borsadaki değerlemeler, satınalmalar veya varlık satışları, listeyi etkileyen ana unsunlar oldu. Listede, son beş yıldır Koç Ailesi, Şahenk Ailesi ve Şevket Sabancı Ailesi ilk üçteki yerlerini korumaya devam etti. Bu yıl listenin yeni isimleri ise; Kahve Dünyası’nı da içinde barındıran Altınmarka Grubu’nun patronu Altınkılıç Ailesi ile son yıllarda inşaat sektöründe büyük bir atılım yapan Tahincioğlu Ailesi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL