Türkkan gündüz gece yollarda

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İYİ Parti Kocaeli Milletvekili adayı Lütfü Türkkan 24 Haziran seçimleri çalışması kapsamında Kartepe ve Değirmendere’de vatandaşlardan partisi için destek istedi ULUS PAZARI’NDA DESTEK İSTEDİ..

Türkkan gündüz gece yollarda

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İYİ Parti Kocaeli Milletvekili adayı Lütfü Türkkan 24 Haziran seçimleri çalışması kapsamında Kartepe ve Değirmendere’de vatandaşlardan partisi için destek istedi

ULUS PAZARI’NDA DESTEK İSTEDİ

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İYİ Parti Kocaeli Milletvekili adayı Lütfü Türkkan 24 Haziran seçim çalışmaları kapsamında gündüz Kartepe, gece Değirmendere’de partililerle birlikte seçmenlerle bir araya gelerek partisi için oy istedi. Türkkan’ın ilk durağı Kartepe Ulus pazarı oldu. Kartepe’de kurulan Ulus pazarını karış karış gezen Lütfü Türkkan vatandaşlardan İYİ Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener için oy istedi. Türkkan Ulus pazarında alış veriş yapan vatandaşlara İzmit’in kızına Meral Akşener’e sahip çıkması gerektiğini ifade etti. Ulus pazarının ardından Kartepe’de esnaflar ve vatandaşları ziyaret eden Lütfü Türkkan burada 4 Haziran seçimleri öncesinde vatandaşlarla sohbet etme fırsatı buldu ve dostlarıyla hasret giderdi.

İFTAR İZMİT’TE SAHUR GÖLCÜK’TE

Gündüz programını tamamlayan İYİ Parti Kocaeli Milletvekili adayı Lütfü Türkkan Kocaeli Makedonya Göçmenleri Kültür ve Dayanışma Derneği’nin iftarında hemşerileriyle bir araya geldi. Farklı siyasi parti temsilcilerinin de katıldığı iftarda Türkkan vatandaşlarına hayırlı Ramazanlar dileğinde bulundu.  Kocaeli Makedonya Göçmenleri Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Fuat Biçici iftar davetine katılan hemşerilerine ve siyasi parti temsilcilerine katılımlarından dolayı teşekkür ederken yapılan duaların ardından iftar programından ayrılan Lütfü Türkkan seçim çalışmalarını Gölcük Değirmendere’de geç saatlere kadar sürdürdü.  Gölcük Değirmendere’de İYİ Parti Mahalle temsilcisi Meryem Sevinç önderliğinde sahil turu yapan Lütfü Türkkan 24 Haziran seçimleri öncesinde vatandaşların oylarına talip olduğunu dile getirdi. İYİ Parti Kocaeli Milletvekili adayı Lütfü Türkkan’a Gölcük Değirmendere sahilinde vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL