Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
ultrAslan Gebze'den Köşker’e isminin yazılı olduğu GS forması | Kocaelide Bugün

ultrAslan Gebze’den Köşker’e isminin yazılı olduğu GS forması

ultrAslan Gebze Başkan Köşker’e geldi. ultrAslan Gebze Taraftar Grubu ve Başkanı Barış Ciritçi, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’i ziyaret etti. Başkan Köşker’e isminin yazılı olduğu Galatasaray formasını hediye eden Ciritçi,..

ultrAslan Gebze’den Köşker’e isminin yazılı olduğu GS forması

ultrAslan Gebze Başkan Köşker’e geldi.

ultrAslan Gebze Taraftar Grubu ve Başkanı Barış Ciritçi, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’i ziyaret etti. Başkan Köşker’e isminin yazılı olduğu Galatasaray formasını hediye eden Ciritçi, Başkan Köşker’e spora verdikleri destekten ötürü teşekkür etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Köşker, Türk futbolunun dünyada hak ettiği yere gelmesi temennisinde bulundu. Başkan Köşker, “Futbol gerçekten insanları bir araya getiren ve birlik beraberlik duygusunu pekiştiren bir spor. En kısa zamanda Türk Futbolunun dünyada hak ettiği yere gelmesini temenni ediyorum. Tüm takımlarımıza liglerde ve Avrupa’da başarılar diliyorum” dedi. Ziyaret, çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL