Ulus Mahallesi Muhtarı durmaksızın çalışıyor

Gebze Ulus Mahallesi Muhtarı Hüseyin Akın sanki seçim varmış gibi durmaksızın çalışıyor. Seçildiği günden beri yaptığı ziyaretlerle ve muhtarlığa gelen misafirlerine gösterdiği hürmetle sosyal medyada vatandaşların beğenisi kazanan Gebze Ulus..

Ulus Mahallesi Muhtarı durmaksızın çalışıyor
Gebze Ulus Mahallesi Muhtarı Hüseyin Akın sanki seçim varmış gibi durmaksızın çalışıyor.

Seçildiği günden beri yaptığı ziyaretlerle ve muhtarlığa gelen misafirlerine gösterdiği hürmetle sosyal medyada vatandaşların beğenisi kazanan Gebze Ulus Mahallesi Muhtarı Hüseyin Akın sanki seçim varmış gibi durmaksızın çalışıyor.

2014 mahalli idareler seçimlerinde halkın çoğunluğunu alarak muhtarlığı kazanan Hüseyin Akın, 2018 yerel seçimlerinde de ipi göğüsleyerek halkın oylarıyla tekrar seçimi kazanmıştı. 2014 senesinden beri sosyal medyada sosyal belediyeciliğin bir örneğini sergileyen muhtar Hüseyin Akın, mahallesindeki sorunların her birini yazılı olarak dilekçe ile belediyeye bildirmekte, her akşam bir aileye ziyaret etmekte, hastahaneleri dolaşarak vatandaşla irtibatını sağladığı görülmektedir. Cuma günleri esnaf ziyareti, gün içerisinde de kahveleri dolaşarak vatandaşla hasbihal etmekte kimi zaman da muhtarlığa gelen vatandaşların sorunlarını dinlemekte olduğu paylaşımlarında sıkça karşılaşılmaktadır.
Muhtarın bu anlamdaki çalışmaları vatandaşla irtibatı koparmadan sahada aktif bir şekilde sosyal belediyeciliğin olması gerektiği şekilde görevini yerine getirmektedir. Belediyenin çalışmalarını yayınlayarak her birim müdürüne, belediye personeline teşekkür etmektedir. Vatandaşların bu anlamda muhtarı beğenerek memnun oldukları görülmektedir.

 

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL