Uluslararası Ressam’dan “Mevlana ve Semazenler” resim sergisi

Uluslararası Ressam Ecaterina Nicolau’nun kişisel yağlı boya “Mevlana ve Semazenler” adlı resim sergisinin açılış töreni Vali Hüseyin Aksoy’un katılımlarıyla gerçekleştirildi. Tarihi Tren Gar Binası Sergi Salonunda gerçekleştirilen törene; İl Kültür ve Turizm..

Uluslararası Ressam’dan “Mevlana ve Semazenler” resim sergisi
Uluslararası Ressam Ecaterina Nicolau’nun kişisel yağlı boya “Mevlana ve Semazenler” adlı resim sergisinin açılış töreni Vali Hüseyin Aksoy’un katılımlarıyla gerçekleştirildi.
Tarihi Tren Gar Binası Sergi Salonunda gerçekleştirilen törene; İl Kültür ve Turizm Müdür Vekili Ayhan Zeren, Sergi Koordinatörü Can Akın, Ressam Ecaterina Nicolau ve çok sayıda davetli katıldı.
Tasavvuf müziği sanatçısı Murat Taylan’ın müziği eşliğindeki semazen gösteriminin ardından Vali Aksoy, beraberindeki protokol üyeleri ile birlikte 15 Aralık 2018 tarihine kadar sanatseverlerin ziyaretine açık olacak  olan “Mevlana ve Semazenler” adlı serginin açılışını gerçekleştirerek, sergiyi gezdiler.
Resim sergisinin gezilmesinin ardından Vali Hüseyin Aksoy, Ressam Ecaterina Nicolau ve Tasavvuf müziği sanatçısı Murat Taylan’a Teşekkür Belgesini vererek, tebrik etti.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL