“Umut dolu yeni bir yıla hep birlikte merhaba diyoruz”

Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler Yeni Yıl dolayısıyla bir açıklamada bulundu. Acısıyla tatlısıyla, sevindirici gelişmeleri, iz bırakan, mutluluk veren anılarıyla bir yılı daha geride bırakıyor, umut dolu yeni..

“Umut dolu yeni bir yıla hep birlikte merhaba diyoruz”

Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler Yeni Yıl dolayısıyla bir açıklamada bulundu.

Acısıyla tatlısıyla, sevindirici gelişmeleri, iz bırakan, mutluluk veren anılarıyla bir yılı daha geride bırakıyor, umut dolu yeni bir yıla hep birlikte merhaba diyoruz.

2018’in son çeyreği ile 2019’un ilk iki çeyreğinde eksi büyüme gösteren ve yılı ortalama yüzde bir büyüme ile kapatacak olan ülkemizin, yeni yıl da Orta Vadeli Ekonomik Programa göre büyüme hedefi yüzde 5’tir. 2018’in ikinci yarısından itibaren yaşanan sıkıntılı süreçte, hükümet reel sektöre kulak vererek, zamanında alınan tedbirlerle iş dünyasının daima yanında olduğunu hissettirmiştir. Faizlerde ve enflasyonda yaşanan düşüşler, yılın 3. çeyreğinde gelen büyüme rakamı iş dünyası olarak bizleri umutlandırmıştır.

Geldiğimiz süreçte her zaman inandığımız gibi, güçlü ve mutlu olabilmenin yolu başta ekonomi olmak üzere, hayatın her alanında birlik ve beraberlik içerisinde hareket edebilmekten geçmektedir. İyiye ve güzele dair hayallerimiz ve umutlarımız da, her türlü karanlığı yok edecek kadar güçlüdür. Bu inançla, yeni yılda da temennimiz beraberliğimizin kuvvetiyle yolumuza aynı azim ve gayretle devam etmektir. Gazi Mustafa Kemal ATATÜR’ün dediği gibi, “Vatanını en çok seven, işini en iyi yapandır” sözü doğrultusunda; ülke olarak hedefimiz geleceğe emin adımlarla yılmadan, umutla ilerlemek olmalıdır.

Geride bıraktığımız yılda Gebze Ticaret Odası olarak bizler de “takip edilen Oda” statümüzü sürdürme gayretiyle faaliyetlerimizi tamamladık. Yeni yılın getirdiği heyecanla, aynı çaba içerisinde gerek bölge halkımıza değer sağlama, gerekse üyelerimizin bulundukları sektörlerde daha da gelişmesi adına 2020 yılında da çalışmalarımıza kararlılıkla devam edeceğiz. Bölgemiz, bünyesinde barındırdığı önemli sanayi kuruluşları ile üretimin merkezi, sahip olduğu AR-GE, Teknoloji Geliştirme Bölgeleriyle bilişimin üssü konumundadır. Bizlerin Oda olarak yeni yılda da amacı, her dönemde olduğu gibi yarın da böylesine önemli bir bölgede var olmanın bilinciyle, bölgemiz ve onun nezdinde ülkemiz için en yüksek hedefleri belirlemede öncü konumda hareket etmek olacaktır.

Belirsizlik ve dalgalanmalar yaşansa dahi Türkiye ekonomisi zorlukları aşacak kuvvete sahiptir. Bizler Gebze Ticaret Odası olarak bu anlamda üzerimize düşen görevleri yerine getirme gayretiyle inanarak çalışmaya devam edeceğiz. 2020 yılının Türk iş dünyası adına daha çok ürettiğimiz, üretimi yatırama çevirerek ekonomiye katma değer sağladığımız ve ülkemizi daha da ileriye taşıyacağımız bir yıl olmasını temenni ederek herkesin yeni yılını kutluyor, sağlık ve mutluluk dolu günler diliyorum.

 

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL