Eğitim Genel Güncel Manşetler Surmanset

Üniversite Güvenlik Toplantısı Yapıldı

İlimizde bulunan Üniversiteler ve onlara bağlı yüksekokulların sorunlarının ve güvenliğinin görüşüldüğü Üniversite Güvenlik Toplantısı, Vali Hüseyin Aksoy’un başkanlığında gerçekleştirildi. Valilik Makam Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantıya; Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sadettin..

Üniversite Güvenlik Toplantısı Yapıldı
İlimizde bulunan Üniversiteler ve onlara bağlı yüksekokulların sorunlarının ve güvenliğinin görüşüldüğü Üniversite Güvenlik Toplantısı, Vali Hüseyin Aksoy’un başkanlığında gerçekleştirildi.
Valilik Makam Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantıya; Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sadettin Hülagü, Gebze Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muhammed Hasan Aslan, Vali Yardımcısı Ekrem Erdoğan, İl Emniyet Müdürü Necati Denizci, Jandarma Asayiş Şube Müdürü Yarbay Murat Filiz, Emniyet ve Jandarma yetkilileri katıldı.
Toplantıda, ilimizde bulunan üniversite yerleşkelerinde ve ilçelerde bulunan MYO  başlayacak olan eğitim döneminde alınan ve alınacak  güvenlik tedbirleri görüşülerek, asayiş, ulaşım ve güvenlik konuları ele alındı ve  değerlendirmeler yapıldı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL