Üst yapı güzel, peki ya alt yapı!

Çayırova’da Şevki Demirci’nin başkanlığı döneminde özellikle üst yapıda gözle görülür bir çalışma var. Bunu görüpte taktir etmemek mümkün değil. Gerek plansız çalışma gerekse ileriye dönük öngörülmeyen projeler kısa vadede sıkıntıların üzerini..

Üst yapı güzel, peki ya alt yapı!

Çayırova’da Şevki Demirci’nin başkanlığı döneminde özellikle üst yapıda gözle görülür bir çalışma var. Bunu görüpte taktir etmemek mümkün değil.

Gerek plansız çalışma gerekse ileriye dönük öngörülmeyen projeler kısa vadede sıkıntıların üzerini örtüyor. Kısa dan orta ve uzun vadeye geçtiğimizde sıkıntıların ne kadar  yansıdığını gözler önüne çıkarıyor.

Geçtiğimiz dönem ve ondan önceki dönem de dahil başkanlıkların mevcut belediye başkanının bağlı bulunduğu siyasi partiden olması da “bizden öncekiler” diye başlayacak her cümlelerin ne kadar kifayetsiz olduğunu da göstermektedir.

Geçmiş yıllarda yoğun yağmur yağışında mahallelerimizde sular altında kalan evler olmuştu. Acaba bu şiddetli yağmurlardan hiç mi ders alınmadı ?

Çayırova belediyesi’nin hizmet binasının alt giriş kapısı olan Mehmet Akif Ersoy caddesi üzerinde hatta ve hatta belediye binasının yanı başında olan bir alt yapı sıkıntısını hemen hemen her yağmur yağışında benzer görüntülerle üzülerek izlemekteyiz.

Geçici değil kalıcı çözüm!

Bu sıkıntının aşımı için tıkanan altyapıyı açmak için vidanjör gelip çözüm üretmektedir. Fakat 1 hafta da 3 defa gelinen yere acaba hiç mi kalıcı bir çözüm üretilmeyecek?

Her yapılan iyi işte tebrik ederek haberlerimizde yer verdiğimiz gibi eksik ve hatalarda da aynı sorumlulukla davranarak biz üzerimize düşeni yapmaktayız. Çözüm tabi ki yetkililerin elinde. Bu konudaki eksikliği en kıssa zamanda yetkililerin çözmesini ve gelişmekte olan Çayırova ilçemizin göbeğinde hemde kalbi olan belediye binası önünde bu tip sorunlar görmek bizleri çok düşündürmektedir.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL