“Uyum içinde çalışıyoruz”

Karahan: “Birlik ve beraberlik içinde milletimiz için çalışıyoruz” AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Ekrem Karahan, haftalık olağan yönetim kurulu toplantısında pandemi sürecinde yapılan çalışmaları değerlendirdi. AK Parti Çayırova İlçe Başkanlığı..

“Uyum içinde çalışıyoruz”

Karahan: “Birlik ve beraberlik içinde milletimiz için çalışıyoruz”

AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Ekrem Karahan, haftalık olağan yönetim kurulu toplantısında pandemi sürecinde yapılan çalışmaları değerlendirdi.

AK Parti Çayırova İlçe Başkanlığı haftalık yönetim kurulu toplantısı haftalar sonra ilk kez normal şekilde yapıldı. Kovid-19 salgını nedeniyle maske takılarak ve sosyal mesafe kuralına uyularak gerçekleştirilen toplantıda konuşan AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Ekrem Karahan, pandemi sürecinde yapılan çalışmaları değerlendirerek şunları söyledi: “Ülkemizde ilk Kovid-19 vakası görüldüğü 11 Mart’tan bu yana Cumhurbaşkanımızın öncülüğünde dünyanın örnek aldığı bir çalışma ve mücadele sergileniyor. Bu kapsamda ilçemizde de Kocaeli Büyükşehir Belediyemiz, Vefa Destek Gruplarımız ile Çayırova Belediyemiz vatandaşlarımızın hem sağlığı hem de ihtiyaçları doğrultusunda gece-gündüz demeden çalışıyor. AK Parti teşkilatları olarak bizler de bu çalışmalara ön plana çıkmasan destek olduk. 65 yaş üstü hemşehrilerimizle telefonla iletişime geçtik. Vefat eden vatandaşlarımızın yakınlarıyla irtibata geçerek taziyelerimizi ilettik. İlçe yöneticilerimiz, Meclis Üyelerimiz, Mahalle Başkanlarımız, Kadın ve Gençlik Kollarımız tarafından tespit edilen ihtiyaç sahibi bine yakın ailemize özellikle Ramazan Ayında ihtiyaç kolisi desteği sağladık. İlçe Başkanlığımızı sürekli açık tutarak, milletimizle bire bir irtibatımızı hiç kesmedik. Kızılay’a kan bağışında bulunduk. Pandemi ile mücadelede ortak hareket edilmesi için yapılan koordinasyon toplantılarına iştirak ettik. Bu sürecin görünmez kahramanları sağlık çalışanlarımızı ziyaret ederek moral vermeye çalıştık. Bu süreçte sahada sürekli vatandaşımızla iç içe olan, her zaman yanında bulunan Çayırova Belediye Başkanımız Bünyamin Çiftçi’ye özellikle teşekkür ediyoruz. Yeni Normal Hayata geçişte sabrıyla, sağduyusuyla bu salgının kısmen de olsa kontrol altına alınıp, bugünlere ulaşmamızda önemli rolü olan vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Kahraman sağlık çalışanlarımıza teşekkür ediyoruz. Birlik ve beraberlik içinde, tedbiri elden bırakmadan çok daha güzel günlerin yakın olduğunu unutmayalım. AK Parti Çayırova Teşkilatı olarak bizler de bundan sonra saha çalışmalarımıza ağırlık vererek, vatandaşlarımızın sorunlarına çözüm üretmeyi sürdüreceğiz” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL