Sağlık

Uyurken yağ yakan kür tarifi!

Siz uyurken vücudunuz yağ yakacak. Evet, aslında insanın en çok kalori yaktığı dönemlerden biridir uyku. Bir de uykuya geçmeden bir kaç saat önce yemek yemezseniz ve bu kürü uygularsanız vücudunuz..

Uyurken yağ yakan kür tarifi!

Siz uyurken vücudunuz yağ yakacak. Evet, aslında insanın en çok kalori yaktığı dönemlerden biridir uyku. Bir de uykuya geçmeden bir kaç saat önce yemek yemezseniz ve bu kürü uygularsanız vücudunuz gece boyunca daha fazla yağ yakacak.

Uzmanlar uyku için en doğru zamanın 23:00-06:00 arasında olduğu belirtiyor. Bu süre zarfında vücut maksimum oranın yağ yakıyor, kalori harcıyor ve kendini yeniliyor. Kilo vermek isteyenlerin yapması gereken olmazsa olmaz şeylerin başında hayatını ve uykusunu düzene sokmak gelir. Yediklerinize dikkat edip, biraz da hareket ederseniz kilo vermemeniz mümkün değil. Bunun yanında metabolizmayı hızlandıran bu kürleri de tatbik ederseniz süreci çok daha hızlandırabilirsiniz.

Bugün size vereceğimiz kür kaynatılmış maydanoz suyunu mucizesi olarak da geçen çok özel ve faydalı bir kür. Uyumadan 1 saat kadar önce içerseniz, vücudunuz normal zamanların kat kat fazlası oranında vücut yağlar erimeye başlayacaktır.

Maydanoz Suyu İçmek: Vücutta biriken ödeme atmak için mükemmel bir yöntemdir. Bunun haricinde böbrek taşı, idrar yolları enfeksiyonu ve sindirim sistemi hastalıklarına karşı etkilidir.Maydanoz suyunun yağ yakıcı özelliği, cilde olan faydası, gençleştirici görünüm kazandırması ve parlak bir cilt için kullanılmaktadır. Ayrıca maydanoz suyu karaciğerlerdeki yağlanmayı da etkili şekilde önler.

Maydanoz Suyu Nasıl Hazırlanır?

Maydanoz sapları ile birlikte yıkanır. Yıkanan maydanozlar ve sapları 2,5 bardak yaklaşık yarım litre suya konur. Tüm malzeme suda kısık ateşte 2-3 dakika kadar kaynatıldıktan sonra ocak kapatılı 10 dakika demlemeye bırakılır. Hazırlanan bu maydanoz suyu ılık olarak günün her saatinde arzuya göre tüketilir. Gece yatmadan 1 saat önce içerseniz zayıflama için daha etkili olacaktır.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL