Vali Aksoy Darıca Muhtarlarıyla

Darıca İlçesi Muhtarlar toplantısı Vali Hüseyin Aksoy’un Başkanlığında gerçekleştirildi.  Darıca Teras Cafe Sosyal Tesisleri’nde gerçekleştirilen toplantıya;  Vali Yardımcısı Suat Yıldız,  Darıca Kaymakamı  Ömer Karaman, İl Emniyet Müdürü Necati Denizci, İl..

Vali Aksoy Darıca Muhtarlarıyla

Darıca İlçesi Muhtarlar toplantısı Vali Hüseyin Aksoy’un Başkanlığında gerçekleştirildi. 

Darıca Teras Cafe Sosyal Tesisleri’nde gerçekleştirilen toplantıya;  Vali Yardımcısı Suat Yıldız,  Darıca Kaymakamı  Ömer Karaman, İl Emniyet Müdürü Necati Denizci, İl Jandarma Komutanı Albay Osman Aslan, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Darıca Muhtarlar Dernek Başkanı Aytun Er, Kamu kuruluşlarının İl ve İlçe Müdürleri ve Darıca İlçesi Muhtarları katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan programda Vali Hüseyin Aksoy’un yaptığı konuşmalarında; “ Her ay bir ilçemize giderek muhtarlarımızla beraber oluyoruz. Halkımızın doğrudan seçtiği, vatandaşımıza en yakın görev yapan muhtarlarımızla beraber olmak, varsa sorunları onlara çözüm üretmek adına bu toplantılarımızı gerçekleştiriyoruz” diyerek toplantının yararlı geçmesi temennisinde bulundu.

Toplantının ardından Vali Hüseyin Aksoy, muhtarlarımızın sorun ve taleplerini dinleyerek, gereğinin yapılması ve takip edilmesi hususunda orada hazır bulunan kurum müdürlerine  talimat verdi.

 

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL