Genel Güncel Surmanset

Vali Aksoy, İzmit Sanayi Sitesi Esnaflarıyla

Vali Hüseyin Aksoy, İzmit Sanayi Sitesi Başkanı Muzaffer Gürfidan’a iade-i ziyarette bulundu. Vali Aksoy,  İzmit Sanayi Sitesi Başkanı Muzaffer Gürfidan, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Sefa Sirmen Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı..

Vali Aksoy, İzmit Sanayi Sitesi Esnaflarıyla
Vali Hüseyin Aksoy, İzmit Sanayi Sitesi Başkanı Muzaffer Gürfidan’a iade-i ziyarette bulundu.
Vali Aksoy,  İzmit Sanayi Sitesi Başkanı Muzaffer Gürfidan, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Sefa Sirmen Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı İsmail Şengün tarafından karşılandı.
İzmit Sanayi Sitesi Başkanı Muzaffer Gürfidan, “16 yıldan beri yönetim kurulu olarak bu siteyi yönetiyoruz ve ilk defa bir Valimiz  sitemizi ziyaret ederek,  bizimle ve  sorunlarımızla ilgilendi, kendilerine çok teşekkür ediyoruz.” diyerek, ziyareten duyduğu memnuniyetlerini belirtti.   Vali Hüseyin Aksoy’un  ise ziyaret nedeniyle yaptığı konuşmalarında ; “ Bugün Sanayi sitemizi ziyaret ederek, sanayide çalışan esnaflarımızla bir araya geldik. Sanayi sitelerimiz ekonominin, istihdamın önemli merkezlerinden birisidir. Bu sanayi sitemizde bu anlamda Kocaeli ekonomisine katkı sunan, istihdamda önemli yer tutan sanayilerimizin başında geliyor. Esnafımızı ziyaret etmek, yönetim kurulumuzla bir araya gelerek, sorunları dinlemek üzere birlikte olduk. Ev sahiplikleri için kendilerine teşekkür ediyorum” diyerek,  yönetim kurulu üyeleri ile bir süre sohbet etti, sorun ve taleplerini dinledi.
Ziyaretin ardından Vali Hüseyin Aksoy, Başkan ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile beraber sitede  bulunan  esnaflarını ziyaret ederek, hayırlı ve bol kazançlar diledi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL