Genel Güncel Manşetler Yaşam

Vali Aksoy Şehit Ağçay’ın baba ocağını ziyaret ederek, taziyede bulundu.

Vali Hüseyin Aksoy, Hakkari’nin Çukurca  ilçesi Zer Tepe Üs Bölgesine bölücü terör örgütü mensupları tarafından gerçekleştirilen roketli saldırıda şehit  olan Sözleşmeli Er İlker Ağçay’ın baba ocağını ziyaret ederek, taziyede bulundu…

Vali Aksoy Şehit Ağçay’ın baba ocağını ziyaret ederek, taziyede bulundu.
Vali Hüseyin Aksoy, Hakkari’nin Çukurca  ilçesi Zer Tepe Üs Bölgesine bölücü terör örgütü mensupları tarafından gerçekleştirilen roketli saldırıda şehit  olan Sözleşmeli Er İlker Ağçay’ın baba ocağını ziyaret ederek, taziyede bulundu.
Ziyarete Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, K.K. EDOK Muharebe Hizmet Destek Eğitim ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Kazım Dalkıran, Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Ali Kurt, Vali Yardımcısı Dursun Balaban, İzmit Kaymakamı Ersin Emiroğlu, İl Emniyet Müdürü Necati Denizci, İl Jandarma Komutanı Alb. Osman Aslan, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker  ve İl Müftüsü Yusuf Doğan katıldı.
Şehitlerimiz için okunan Kuran-ı Kerim’den sonra İl Müftüsü Yusuf Doğan’ın şehidimiz için yaptığı duanın ardından, Vali Aksoy vatan için canlarını feda eden aziz şehitlerimiz ile gazilerimizi daima şükranla ve minnetle anıyoruz diyerek, Şehidimizin ailesinin  acılarını paylaştığını belirterek, bir kez daha başsağlığı ve sabır diledi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL