Vali Aksoy “Son derece üzücü bir olay”

Vali Hüseyin Aksoy,  beraberinde Gebze Kaymakamı Mustafa Güler ve Milli Eğitim Müdürü Rasim Çelik  ile birlikte Gebze Atatürk Anadolu Lisesi 11. Sınıf öğrencisi tarafından okulda bıçakla yaralanan ve kaldırıldığı hastanede..

Vali Aksoy “Son derece üzücü bir olay”
Vali Hüseyin Aksoy,  beraberinde Gebze Kaymakamı Mustafa Güler ve Milli Eğitim Müdürü Rasim Çelik  ile birlikte Gebze Atatürk Anadolu Lisesi 11. Sınıf öğrencisi tarafından okulda bıçakla yaralanan ve kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan ve yaşamını yitiren Gebze Atatürk Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı Necmettin Kuyucu’nun  hastanede bulunan yakınlarını ziyaret ederek, başsağlığı dileklerinde bulundu.
Vali Hüseyin Aksoy, olaydan duyduğu üzüntüyü belirterek, yapmış olduğu açıklamalarında; “ Bugün saat 11:30 sıralarında Gebze Atatürk Anadolu Lisesi Müdür Baş yardımcımız Necmettin Kuyucu makam odasında bir saldırı sonucu ağır yaralanmıştır. Hastaneye hemen intikal ettirilmiş ama yapılan bütün müdahalelere rağmen 13:15 sıralarında yaşamını kaybetmiştir. Öğretmenlerimiz geleceğimizi emanet edeceğimiz çocuklarımızı yetiştiren mesai arkadaşlarımızdır. Büyük bir özveri içerisinde bu çalışmalarını ortaya koyuyorlar. Onlara yapılan saldırıyı şiddetle kınıyoruz ve asla hiçbir gerekçeyle izah edebileceğimiz bir durum olmadığını da burada ifade etmek istiyorum.  Bu bizi son derece üzmüştür.” diyen  Vali; Öğretmenimize Allah’tan rahmet,  ailesine ve tüm eğitim camiasını da  başsağlığı dileklerinde bulundu.
Açıklamaların ardından Gebze İlçe Müftüsü Orhan Örnek, yaşamını yitiren Gebze Atatürk Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı Necmettin Kuyucu için dua etti.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL