Genel Güncel

Vali Aksoy, vatandaşların istek, talep ve sorunlarını dinledi.

Her hafta düzenli olarak yapılan halk gününde;  Vali Hüseyin Aksoy,  Valilik toplantı salonunda  vatandaşların istek, talep ve sorunlarını dinledi. Halk Gününde Vali Aksoy’un yanı sıra,    Vali Yardımcısı Ekrem Erdoğan,   İl..

Vali Aksoy, vatandaşların istek, talep ve sorunlarını dinledi.
Her hafta düzenli olarak yapılan halk gününde;  Vali Hüseyin Aksoy,  Valilik toplantı salonunda  vatandaşların istek, talep ve sorunlarını dinledi.
Halk Gününde Vali Aksoy’un yanı sıra,    Vali Yardımcısı Ekrem Erdoğan,   İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Birsel Kavcı, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Bekir Yümnü,  Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı İl Müdürü İsmet Çalışkan ve  İş-Kur İl Müdürü Ulvi Yılmaz’da hazır bulundu.
Vali Hüseyin Aksoy, vatandaşların taleplerini bizzat dinleyerek, sorunların  çözümü  noktasında orada hazır bulunan kurum müdürlerine   gerekli hassasiyetin   gösterilmesi  ve yardımcı  olunmasını ve konular ile ilgilide kurumlara yazı yazılması   talimatında bulundu.
Vali ile görüşen vatandaşlar ise  sorunlarını dinlemesinden duydukları memnuniyeti belirterek, gördükleri ilgi nedeniyle teşekkür ettiler.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL