Vali Aksoy’dan Bekirpaşa Polis Merkezi Ziyareti

Yılbaşı gecesi sebebiyle bir dizi ziyaretlerde bulunan Vali Hüseyin Aksoy’un son ziyareti Bekirpaşa Polis Merkezi’ne oldu. Ziyarete; Vali Hüseyin Aksoy’un yanı sıra Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet, İl Emniyet Müdürü..

Vali Aksoy’dan Bekirpaşa Polis Merkezi Ziyareti

Yılbaşı gecesi sebebiyle bir dizi ziyaretlerde bulunan Vali Hüseyin Aksoy’un son ziyareti Bekirpaşa Polis Merkezi’ne oldu.

Ziyarete; Vali Hüseyin Aksoy’un yanı sıra Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet, İl Emniyet Müdürü Necati Denizci, İl Emniyet Müdür Yardımcıları ve İzmit İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Karakaş katıldı.

Polis Merkezi’nde bulunan personelin yeni yıllarını kutlayıp, onlarla bir süre sohbet eden Vali Aksoy’un burada yapmış olduğu konuşmalarında ise; “Değerli arkadaşlar özellikle 24 saat esasına göre hizmet veren birimlerimizden birisi de polis teşkilatımızdır.  Güvenlik birimlerimizden birisi olan bu karakolumuza ziyarette bulunmak suretiyle burada ailelerinden uzak yılbaşı geçirecek arkadaşlarımıza başarı dileklerimizi iletmek üzere buradayız. Özellikle halkın huzuru ve güvenliği için görev yapan ve ailelerinden uzak bu görevi yürüten arkadaşlarımızın yalnızlığını kısa bir süre de olsa paylaşmak ve onlarla bir arada olmak üzere bugün buradayız. Burada görev yapan bütün arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Halkın huzur ve güvenliği için mesai kavramına bağlı olmaksızın görev yürüten bütün arkadaşlarımıza da teşekkür ediyoruz. İnşallah 2019 yılı da 2018’den daha iyi, güzel ve daha huzur dolu bir yıl olması temennisiyle hepinize iyi görevler diliyorum.” diyen Vali, polis merkezi ziyaretinin ardından, kendisine eşlik eden gazetecilerin de yeni yıllarını kutlayarak, onlarla toplu fotoğraf çekildi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL