Vali Aksoy’dan Gebze Huzurevi Ziyareti

18-24 Mart tarihleri arasında kutlanan Yaşlılara Saygı Haftası münasebetiyle Vali Hüseyin Aksoy Gebze Huzurevini ziyaret ederek, huzurevi sakinleriyle bir araya geldi. Ziyarette; Vali Hüseyin Aksoy’a Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Gebze..

Vali Aksoy’dan Gebze Huzurevi Ziyareti

18-24 Mart tarihleri arasında kutlanan Yaşlılara Saygı Haftası münasebetiyle Vali Hüseyin Aksoy Gebze Huzurevini ziyaret ederek, huzurevi sakinleriyle bir araya geldi.

Ziyarette; Vali Hüseyin Aksoy’a Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Bekir Yümnü ve Gebze Huzurevi Müdürü Yıldız Özer eşlik etti.

Huzurevi sakinleri ile öğle yemeğinde bir araya gelen Vali Aksoy onlarla sohbet ederek, tek tek ilgilendi.

Vali Hüseyin Aksoy ziyarette yaptığı konuşmalarında; “Hep birlikte el ele vererek bu tesisimiz sizlerin hizmetine sunuldu. Tabii ki burada yaşayan sizlerin en iyi şekilde yaşamını sürdürmeleri bizlerin en öncelikli konuların başında geliyor. Toplumların gelişmişlik düzeyinin belirlenmesinde en önemli ölçütlerden birisi de yaşlılara verdiği değerle ölçülür. Bu anlamda Türkiye’de sosyal devlet olmanın getirdiği bir takım sorumluluklarla özellikle son yıllarda yaşlılarımıza dönük bir çok önemli hizmet modelleri geliştirildi. Kalabilecekleri evlerin sayıları ve standartları çok daha farklı noktalara taşındı. Temel amacımız; yaşlıların huzur içerisinde  yaşayabileceği bir ortamı onlara sunabilmektir. Bu haftanın Yaşlılara Saygı Haftası olması münasebetiyle sizlerle beraber olmak ve görmek istedim. Hepinize teşekkür ediyor, sağlıklı, huzurlu bir ömür diliyorum. İnşallah bizlerde sizler gibi sağlıklı bir şekilde yaşlanma fırsatı buluruz.” diyen Vali tüm yaşlıların haftasını tebrik etti.

Konuşmaların ardından Vali Aksoy, huzurevi sakinlerine de çeşitli hediyeler vererek, onlarla toplu fotoğraf çektirdi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL