Genel Güncel İzmit Körfez Manşetler Surmanset

Vali Aksoy’dan Şehidimizin Ailesine Ziyaret

Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, Kayseri 1. Komando Tugayında vatani  görevini yaparken  2016 yılında çarşı iznine çıkan er ve erbaşları taşıyan halk otobüsüne teröristler tarafından düzenlen terör eylemi sonucu şehadet mertebesine eren Şehidimiz Onbaşı..

Vali Aksoy’dan Şehidimizin Ailesine Ziyaret

Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, Kayseri 1. Komando Tugayında vatani  görevini yaparken  2016 yılında çarşı iznine çıkan er ve erbaşları taşıyan halk otobüsüne teröristler tarafından düzenlen terör eylemi sonucu şehadet mertebesine eren Şehidimiz Onbaşı Piyade  Er Raşit Yücel’in  ailesini ziyaret etti.

Ziyarette; Kocaeli Valisi  Hüseyin Aksoy’a, Vali Yardımcısı Ahmet Büyükçelik, Körfez Kaymakamı Hasan Hüseyin Can, İl Emniyet Müdürü Necati Denizci, İl Jandarma Komutanı Alb. Osman Aslan, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdür Vekili Mesut Yalçın, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran ve Körfez İlçe Müftüsü Sabri Bağcı eşlik etti.

Körfez İlçe Müftüsü Sabri Bağcı’nın şehidimiz için yaptığı duanın ardından, Vali Hüseyin Aksoy, ülkemizin birlik ve beraberliği için canlarını seve seve veren ve şehadet mertebesine ulaşan Şehidimiz Onbaşı Piyade  Er Raşit Yücel’i ve tüm  şehitlerimizi rahmet ve şükran duyguları ile andıklarını belirterek, her zaman şehit ailelerinin yanlarında olduklarını ifade etti.

Şehidimiz Onbaşı Piyade  Er Raşit Yücel ‘in  ailesi kendilerini yalnız bırakmayan  Vali Aksoy’a teşekkür ederek, ziyaretten duydukları  memnuniyetlerini  belirttiler.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL