Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
Vali Aksoy,Fevziye Camiinde bayramlaştı | Kocaelide Bugün

Vali Aksoy,Fevziye Camiinde bayramlaştı

Vali Hüseyin Aksoy, Fevziye Camiinde Kurban Bayramı namazının ardından vatandaşlarla bayramlaştı. Vali Hüseyin Aksoy’un yapmış olduğu konuşmalarında; “Bugün Kocaeli’de huzur ve güven içerisinde bir bayram sabahını karşıladık. Başta Kocaeli halkı..

Vali Aksoy,Fevziye Camiinde bayramlaştı
Vali Hüseyin Aksoy, Fevziye Camiinde Kurban Bayramı namazının ardından vatandaşlarla bayramlaştı.
Vali Hüseyin Aksoy’un yapmış olduğu konuşmalarında; “Bugün Kocaeli’de huzur ve güven içerisinde bir bayram sabahını karşıladık. Başta Kocaeli halkı olmak üzere tüm Müslüman dünyasının Kurban Bayramını yürekten kutluyorum.  Bayramın huzur, mutluluk ve barış getirmesini diliyorum. Özellikle bayramlarda sevincimizi silahla göstermemeliyiz. Bu konuda tüm halkımızı duyarlı olmaya davet ediyorum. Bayram süresince seyahatlerimiz oluyor ve lütfen bu seyahatlerimizde trafik kurallarına uymayı tüm vatandaşlarımızdan beklediğimi ifade etmek istiyorum. Herkesi sevgi ve saygıyla selamlıyorum.” diyen Vali herkese  sağlıklı ve huzurlu nice bayramlar diledi.
Vali Aksoy  konuşmalarının ardından Fevziye camiinde vatandaşlarla bayramlaştı ve onlarla sohbet etti.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL