Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
Vali Hüseyin Aksoy her fırsatta vatandaşlarla bir araya geliyor. | Kocaelide Bugün
Genel Güncel Manşetler Surmanset

Vali Hüseyin Aksoy her fırsatta vatandaşlarla bir araya geliyor.

Her fırsatta vatandaşlarla bir araya gelen Vali Hüseyin Aksoy, esnaf ve  vatandaşlarımızla sohbet etmek, sorunlarını dinlemek ve vatandaşlarımızla iç içe olmak üzere bu ziyaretlerde bulunduğunu belirti. Zincirlikuyu Camii Dernek Başkanı Selahattin..

Vali Hüseyin Aksoy her fırsatta vatandaşlarla bir araya geliyor.
Her fırsatta vatandaşlarla bir araya gelen Vali Hüseyin Aksoy, esnaf ve  vatandaşlarımızla sohbet etmek, sorunlarını dinlemek ve vatandaşlarımızla iç içe olmak üzere bu ziyaretlerde bulunduğunu belirti.
Zincirlikuyu Camii Dernek Başkanı Selahattin Büyükoğlu ile Cami İmamları; Musa Açıkgöz, Necati Adıgüzel ve orada bulunan vatandaşlar Vali Hüseyin Aksoy ile  samimi bir sohbet gerçekleştirerek, ziyaretten duydukları memnuniyeti  belirttiler.
Vatandaşların  samimi ve yoğun ilgisiyle karşılaşan Vali,  vatandaşlarımızın memnuniyetinin daima ön planda tutulduğunu  ve  kapısının her zaman vatandaşlarımıza  açık olduğunu belirtti. Ziyaretin ardından esnafı dolaşan ve hatırlarını soran Aksoy,  hayırlı ve  bol kazançlar temennisinde bulundu.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL