Vali Hüseyin Aksoy,tüm Kocaelililerin yeni yılını kutladı.

Vali Hüseyin Aksoy yeni yıl mesajında; “Saygıdeğer Kocaelililer; 2017 yılını  huzur ve güven ortamı içerisinde tamamlayarak 2018 yılına büyük bir umutla giriyoruz. 2018 yılının huzur ve güven ortamı içerisinde daha başarılı..

Vali Hüseyin Aksoy,tüm Kocaelililerin yeni yılını kutladı.
Vali Hüseyin Aksoy yeni yıl mesajında; “Saygıdeğer Kocaelililer; 2017 yılını  huzur ve güven ortamı içerisinde tamamlayarak 2018 yılına büyük bir umutla giriyoruz. 2018 yılının huzur ve güven ortamı içerisinde daha başarılı huzurlu ve mutlu bir yıl olmasını temenni ediyorum. Sanayinin başkenti olan Kocaeli’nin daha iyi bir noktaya gelmesini, bütün kurum ve kuruluşlarla işbirliği içerisinde yürütülen çalışmaların daha ileri bir noktaya taşınmasını temenni ediyorum. Bu anlamda çalışmalarımızda bizlere destek veren başta Sayın Milletvekillerimiz olmak üzere, yerel yönetimlerimize, kamu kurum ve kuruluşlarımıza, ilgili bütün sivil toplum kuruluşlarımıza ve her zaman yanımızda olan Kocaeli halkına teşekkür ediyorum. 2018 yılının sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir yıl olmasını diliyorum.
2017 yılını Kocaeli’de önemli kamu yatırımları hizmete girdiği ve yenilerinin temellerinin atıldığı bir yıl olarak gördük. 2018 yılında da kamu yatırımlarının artarak devam edeceğini şimdiden ifade edebiliriz. Kocaeli Türkiye’nin önemli bir şehri. Asya ve Avrupa kıtaları arasında ulaşımda ana köprü vazifesi gören, Türkiye sanayisinin başkenti ve ticaretin önemli bir merkezi konumundadır. Turizm de önemli potansiyelleri olan bu kentin diğer sektörlerde de daha iyi bir noktaya gelebilmesi adına ilgili kurum ve kuruluşlarımızla işbirliği içerisinde çalışmalarımızı sürdüreceğiz. 2018 yılının 2017 yılından daha iyi, daha huzurlu ve mutlu bir yıl olmasını” dileyen Aksoy, tüm Kocaelililerin yeni yılını tebrik etti.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL