Gebze Genel Güncel Manşetler Yaşam

“Vatandaşla Buluşma ve Güvenlik” toplantısı yapıldı

Ulus Mahallesinde “Vatandaşla Buluşma ve Güvenlik” toplantısı Kaymakam Mustafa Güler’in başkanlığında yapıldı. Toplantıya İlçe Emniyet Müdürü Murat Şeker, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan, İlçe Müftüsü Orhan Örnek, Gebze Belediyesi..

“Vatandaşla Buluşma ve Güvenlik” toplantısı yapıldı
Ulus Mahallesinde “Vatandaşla Buluşma ve Güvenlik” toplantısı Kaymakam Mustafa Güler’in başkanlığında yapıldı.
Toplantıya İlçe Emniyet Müdürü Murat Şeker, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan, İlçe Müftüsü Orhan Örnek, Gebze Belediyesi adına Şakir Bitmez, SYDV Müdürü İpek Çulha, Ulus Mahallesi Muhtarı Mahallesi Muhtarı Hüseyin Akın ve vatandaşlar katıldı.
Toplantıda konuşan Kaymakam Mustafa Güler; “Her ay bir mahallemizde o mahallenin sakinleri ile buluşuyoruz. Konuştuğumuz konuların başında  güvenlik gelmektedir. Çünkü güvenlik olmaz ise ne sokaklarda rahatlıkla dolaşabilir ne de ticaret yapabilirsiniz. Dolayısıyla bizler bütün mahallelerimizde emniyet ve asayişi en üst seviyede sağlamak için canla başla çalışıyoruz.
Vatandaşla buluşma toplantılarında güvenlik ve eğitim gibi temel konuların yanında sağlık, barınma gibi hususları konuşuyor bu konularda kurumlarımızı ilgilendiren sorunları ve talepleri dinleyerek çözüme kavuşturuyoruz. Ben buraya gelerek toplantımıza katıldığınız için başta Mahalle Muhtarı olmak üzere sizlere teşekkür ediyorum.” dedi.
Konuşmanın akabinde vatandaşlarımızın talepleri dinlenerek ilgili kurumların müdürleri tarafından not alındı. Kaymaka Güler “Vatandaşla Buluşma ve Güvenlik” toplantılarına devam edeceklerini ve vatandaşlarımız ile daima iç içe olacağını belirtti.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL