Vatandaşlar Tefecilere Mahkum Edildi

Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Mustafa Turel, Haftalık yönetim kurulu toplantısında, Sosyal ve Ekonomik İşleri Birim Başkanlığının hazırladığı rapordaki tabloya dikkat çekerek, iktidarın yanlış ekonomi politikalarından dolayı ekonomik krizin yaşadığını..

Vatandaşlar Tefecilere Mahkum Edildi

Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Mustafa Turel, Haftalık yönetim kurulu toplantısında, Sosyal ve Ekonomik İşleri Birim Başkanlığının hazırladığı rapordaki tabloya dikkat çekerek, iktidarın yanlış ekonomi politikalarından dolayı ekonomik krizin yaşadığını belirterek tepki gösterdi. ‘’Ve artık Saadet Vakti Geldi’’ dedi.

‘’MUTFAKTA YANGIN VAR’’

             Birleşik kamu iş konfederasyonun araştırmasına göre, bu yılın ilk 8 aylık döneminde gıda fiyatlarında artış % 97,1 oranında artış yaşandı. Ekmek, pirinç, un, makarna fiyatları % 94 arttı. Et balık fiyatlarında ki artış %56,6 artış gösterirken, meyve fiyatları % 195,4 artar iken sebze fiyatları % 168,3 artış gösterdi.  Yani ortalama 100 TL’ye dolan sepet 276 TL’ye çıktı. Gıda Fiyatlarındaki bu artış ‘’Mutfakta Yangın Var’’ dedirtti.

VATANDAŞLAR TEFECİLERE MAHKUM EDİLDİ

Son 3 ayda (6 Mayıs – 12 Ağustos arasında) vatandasların bankalara olan borçlarında 170 Milyar TL artış yaşandı. Bireylerin bankalara ve finansman şirketlerine olan (konut-taşıt-ihtiyaç ve kredi kartı ) borcu takiptekiler de dahil 12 ağustos itibari ile 1 Trilyon 285 Milyar TL’ye yükseldi.  Vatandaşların bu borcun 972 milyar lirası bireysel (konut-otomobil-ihtiyaç) kredilerinden 313 Milyar lirası da kredi kartı borç bakiyelerinden kaynaklanıyor. Son hafta tüketici kredilerinde 6,5 Milyar liralık, 7,4 Milyarlık artış yaşandı.  ‘’Vatandaşlarımız tefecilere mahkûm edildi’’.

‘’SAADET VAKTİ GELDİ’’

      Biz bize düşeni Gebze İlçe Teşkilatı olarak yapacağız. Çünkü biz, Mutlu yarınlara inanıyoruz. Yarınlarımız için İnsanca yaşam için hep birlikte çalışacağız. Adil devlet ve adil paylaşımı bu topraklarda yeşerteceğiz. Ülkemiz ve ilçemiz için artık ‘’SAADET VAKTİ GELDİ’’dedi.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL