Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
Vekaletle kurban bedelleri açıklandılar | Kocaelide Bugün
Genel

Vekaletle kurban bedelleri açıklandılar

Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Kurban Bayramı öncesinde yurt içinde ve yurt dışındaki vekalet yoluyla kurban bedelleri belirlendi. Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğince, yurt içi ve yurt dışında toplam 25-30..

Vekaletle kurban bedelleri açıklandılar

Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Kurban Bayramı öncesinde yurt içinde ve yurt dışındaki vekalet yoluyla kurban bedelleri belirlendi.

Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğince, yurt içi ve yurt dışında toplam 25-30 bin civarında kurban kesilmesi planlanıyor.

Afrika’da 400 lira, Asya’da 450 lira, Türkiye, Filistin Kampları ve Balkanlar’da 850 lira ile Gazze’de bin 300 lira olmak üzere 4 farklı kurban bedeli belirleyen dernek, 33 ülkede yapacağı kurban organizasyonunun kesimlerini kayda alıp, görüntüleri bağışçılara internet sitesi üzerinden ulaştıracak.

Derneğe bağış yapmak isteyenler kurban bedellerini, Ziraat Bankası, Türkiye Finans, KuveytTürk, Vakıfbank ve Halkbank’ın internet sitelerinde bulunan bağış/kurumsal tahsilat sistemine ya da derneğin internetteki bağış sayfasından kredi kartıyla ödeyebilecek.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL