Vergi Haftası ziyareti

  Vergi Haftası Nedeniyle Kocaeli Vergi Dairesi Başkanı Ve Beraberindeki Grup Müdürleri  Vali Aksoy’u Ziyaret Etti.   Kocaeli Vergi Dairesi Başkanı Ayhan Yaman ve Grup Müdürleri, 25 Şubat – 3..

Vergi Haftası ziyareti

 

Vergi Haftası Nedeniyle Kocaeli Vergi Dairesi Başkanı Ve Beraberindeki Grup Müdürleri  Vali Aksoy’u Ziyaret Etti.

 

Kocaeli Vergi Dairesi Başkanı Ayhan Yaman ve Grup Müdürleri, 25 Şubat – 3 Mart  Vergi Haftası nedeniyle  Vali Hüseyin Aksoy’u ziyaret ettiler.

 

Şubat ayının son haftası boyunca yapılacak etkinlikler hakkında bilgi sunumunda bulunan Vergi Dairesi Başkanı Ayhan Yaman’ın yapmış olduğu konuşmalarında; “Sayın Valim geleneksel hale gelmiş Vergi Haftamızın bu yıl 31. kutlayacağız. Bizleri kabul ettiğiniz için çalışma arkadaşlarımız adına teşekkür ediyorum.” dedi.

 

Vali Hüseyin Aksoy’un konuşmalarında ise; “Öncelikle ziyaretlerinizden dolayı teşekkür ediyorum. Vergi haftası münasebetiyle vergi bilincinin toplumda daha üst noktaya çıkması için bu hafta birçok faaliyet gerçekleştiriliyor. Özellikle toplumda verginin ve bu noktada yapılan çalışmaların anlatılması bakımından da bu haftayı iyi değerlendirmekte büyük yarar var. Devlet bir takım kamu hizmetlerini yürütme anlamında vergi gelirleriyle bir kaynak oluşturuyor ve ihtiyacı olan bölgelere bu kaynağı aktararak, üstlendiği sorumluluğu yerine getiriyor. Kocaeli’de Vergi Dairesi Başkanlığımız da önemli çalışmaları ortaya koyan bir kurumumuzdur. Bu anlamda İstanbul ve İzmir’den sonra en fazla vergi tahsilatı yapılan 3. il konumunda olmamız nedeniyle burada vergi dairesinin ve çalışanlarımızın önemli bir payı var. Özellikle vergisini ödeyen, vatandaşlık görevini yerine getiren kişilere de teşekkür ediyorum. Devletin bu hizmetleri yerine getirmesinde önemli bir kaynak oluşturan vergilerin toplumun ihtiyacı olan alanlara aktarılması da büyük önem taşıyor. Tekrar teşekkür ediyor, hayırlı olmasını diliyorum.”  diyen Vali, tüm vergi dairesinde çalışanların vergi haftasını kutladı.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL