Yaman: Türkiye 24 Haziran’da geleceğini oylayacak

AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman,24 Haziran seçim çalışmaları kapsamında önceki gün Kartepe, Derince ve İzmit’te ziyaretler yaparak cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti’ye destek istedi. Öğlen saatlerinde Kartepe’de ev..

Yaman: Türkiye 24 Haziran’da geleceğini oylayacak

AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman,24 Haziran seçim çalışmaları kapsamında önceki gün Kartepe, Derince ve İzmit’te ziyaretler yaparak cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti’ye destek istedi.

Öğlen saatlerinde Kartepe’de ev ve işyeri ziyaretleri yaparak akşamüzeri Derinceye geçti. Derince’de Erzurumlular Derneği ziyareti sonrası Harikalar sahiline inerek, vatandaşlarla sohbet etti. Teravih sonrası seçim çalışmalarını İzmit’te sürdüren Yaman, burada Roman vatandaşlarla bir araya geldi.

KOŞMAK İÇİN HAZIRIZ
Ziyaretlerde vatandaşlarla sohbet eden Milletvekili Yaman, ‘’Yine milletimizin huzurundayız. AK Parti olarak 2002’den bu yana hem ülkede hem de siyasette yaşanan büyük değişimin oluşturduğu siyasi olgunluk, bilgi, tecrübe ve birikimimizle yeni dönemde de ülkemize ve milletimize ve zorlu hedeflere koşmak için hazırız. Milletimizin bizlere verdiği güçle; 24 Haziran seçimleriyle birlikte ezber bozan bir anlayışla yeni bir Türkiye için yine yola çıkıyoruz” dedi.

TÜRKİYE ŞAHLANACAK
Devamında konuşan Yaman, “Milletimiz biliyor ki, ülkemizde güven ve istikrarın garantisi haline gelmiş bulunan AK Parti, verdiği sözleri tutar ve ortaya koyduğu hedeflere ulaşır. Türkiye 24 Haziran’da geleceğini oylayacak. Türkiye’nin zaman kaybına tahammülü yoktur. Yeni yönetim sistemimizle birlikte ekonomik büyümemizde ve sosyal refah artışımızda çok daha güçlü bir sıçrama yapmanın vakti gelmiştir. 24 Haziran’da halkımızın desteğiyle Türkiye şahlanacaktır.” diye konuştu.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL