Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
Yaman'dan Körfez'in bir ucundan diğer ucuna ziyaret | Kocaelide Bugün

Yaman’dan Körfez’in bir ucundan diğer ucuna ziyaret

“Cumhur İttifakı milli bir hamledir” AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, seçim çalışmaları kapsamında dün çalışmalarını Körfez’de geçirdi. Körfez’in bir ucundan başlayan Yaman gece geç saatlerde Körfez’in diğer ucunda seçim..

Yaman’dan Körfez’in bir ucundan diğer ucuna ziyaret

“Cumhur İttifakı milli bir hamledir”

AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, seçim çalışmaları kapsamında dün çalışmalarını Körfez’de geçirdi. Körfez’in bir ucundan başlayan Yaman gece geç saatlerde Körfez’in diğer ucunda seçim çalışmasını sonlandırdı.

AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, seçim çalışmalarını dün Körfez’de sürdürdü. Sabah başlayan seçim çalışmaları akşam saatlerine kadar sürdürürken, Körfezi’n bir ucundan girip diğer ucundan çıkarak Cumhur ittifakına destek istedi. Yaman’ın Körfez turuna Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, AK Parti Körfez İlçe Başkanı Şener Söğüt ve SKM yönetimide eşlik etti.

CUMHUR İTTİFAKI MİLLİ BİR HAMLEDİR

Körfez’de sokak sokak gezen, ev, işyeri ve dernek ziyaretleri yapan Yaman, “AK Parti ile 16 yılda devrim niteliğinde projeler hayata geçti. Milletimizin desteği ile bu projeler hayata geçti. 24 Haziran’da da sandıktan ilk turda Cumhurbaşkanımızı ‘başkan’olarak seçeceğiz. Bunun için de seçim gününe kadar sahada olacağız, vatandaşlarımızın kapısını çalacağız. Cumhur İttifakı, Türk milletinin sağduyusunun eseri, devlet ve millet aklıyla birlikte yapılan geleceğin güçlü Türkiye’sini planlayan milli bir hamledir. Feraset ve basiret timsali bu millete hiç kimse yanlış yaptıramaz. 24 Haziran’da sağduyu kazanacak, milletimiz sandığa gidecek ve Cumhur İttifakı kazanacaktır.

YENİ TÜRKİYE’NİN TEMELLLERİNi ATACAĞIZ

AK Parti Türkiye’de yapılamaz denilen şeyleri yaptı. Cumhurbaşkanımız gecesini gündüzüne katarak ülkemizin kalkınması ve büyümesi için elinden geleni yapmaya devam ediyor. Türkiye’nin yarınları için durmaksızın çalışıyor. Cumhurbaşkanımıza biz inanıyoruz. Onun koyduğu 2023 hedefine ulaşacağına inanıyoruz. Sizlerin 24 Haziran’da ki desteğiniz bizler için çok önemlidir. Sizlerin desteği ile İnşallah yeni Türkiye’nin temellerini dünya liderimiz Cumhurbaşkanımız öncülüğünde atacağız.” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL