Yaman,destek istedi

Güçlü Türkiye için 24 Haziran’da destek istedi. Göreve geldiği günden bu yana durmaksızın Kocaeli’nin her yerini gezerek teşkilat mensupları ve vatandaşlarla bir araya gelen AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman,..

Yaman,destek istedi

Güçlü Türkiye için 24 Haziran’da destek istedi.

Göreve geldiği günden bu yana durmaksızın Kocaeli’nin her yerini gezerek teşkilat mensupları ve vatandaşlarla bir araya gelen AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, ülkemiz için oldukça önemli olan 24 Haziran’da yapılacak erken seçimleri içinde Kocaeli’yi karış karış gezip vatandaşa yeni sistemi anlatmaya çalışıyor.

1 Kasım seçimleri sonrasında göreve gelen AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, görev süresince teşkilat mensupları ve vatandaşlarla sık sık bir araya geliyor sorun ve sıkıntıları dinleyerek yakından ilgilenmeye devam ediyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıkladığı 24 Haziran tarihinde yapılacak ve yeni Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin hayata geçeceği seçimler dolayısıyla  Yaman,dün sabah Gebze’de başlayan programını farklı ilçelerde sürdürürken günün finalini Gölcük’te yaklaşık 100 kişilik bir vatandaş topluluğu ile düzenlenen toplantıyla noktaladı.

TÜRKİYE EMİN ADIMLARDA YOLUNA DEVAM EDİYOR

Gölcük’te vatandaşlarla özel bir programda bir araya gelen Vekil Yaman, 24 Haziran seçimleri istiklalimiz ve istikbalimiz için son derece önemli olduğunu belirterek “Bu seçimlerde her bir vatandaşımıza önemli sorumluluklar düşmektedir. Ülkemiz Allah’a şükür Cumhurbaşkanımız Recep Tayiyp Erdoğan önderliğinde AK Parti iktidarı 16 yılda ülkemizin her köşesine hayal bile edilemeyecek hizmetleri ulaştırmış, mazlumların umudu olmanın yanısıra dünyada sözü dinlenir bir ülke haline gelmiştir.

BİZLER 2023 HEDEFİNE BAŞKOYDUK

Şimdi bu yola daha da güçlü bir şekilde devam edilmesi ve ülkenin önünün açılması için 24 Haziran seçimleri hepimiz için çok daha önemli bir boyut kazanmıştır. Güçlü Türkiye yoluna emin adımlarla devam ederken ülkemizin büyümesinden kalkınmasından rahatsız olan iç ve dış mihrakların, şer odaklarının ülkemiz üzerinde oynakları kahbe oyunları hep birlikte gördük. Artık daha çok kenetlenme ve birlik olma zamanıdır. Bizler safları sıklaştırarak ülkemizin aydınlık yarınları için gece gündüz durmadan çalışmakla mükellefiz.. İnşallah sizlerinde desteği ile Türkiye 2023 hedefine ulaşacaktır.

CUMHURBAŞKANLIĞI SİSTEMİNİN FAYDALARINI ANLATTI

Cumhurbaşkanlığın sisteminin ülkenin kalkınmasına büyük katkı sağlayacağını söyleyerek yeni sistem hakkında partileri bilgilendiren Yaman “Milletin seçeceği Cumhurbaşkanı ile sistem daha hızlı işleyecek. Cumhurbaşkanı yüzde 50’nin üzerinde bir oy ile doğrudan halk tarafından seçileceği için, siyasette birliktelik artacak, kutuplaşma azalacak. Uzlaşma kültürü gelişecek. Hükümet kurulmama sorunu olmayacak. Hükümete güven oyunu millet verecek. Hızlı ve etkili yönetim; ekonomik büyüme, refah ve kalkınmanın garantisi olacak. Hızlı karar alan, hızlı icraat ve reform yapan, etkin bir yönetim modeli oluşacak. Vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılayan, gelişmelere ayak uyduran, kurumların hızlı çalışmalarını sağlayan bir işleyiş hakim olacak. Bürokrasi azalacak, büyüme hızlanacak. 2023 ve ötesine uzanan hedeflerimiz ivme kazanacak. Vesayet sistemi tamamen tasfiye edilecek. Yasama (meclis) ve yürütme (hükümet) güçlenecek. Güçlü hükümet sistemi, ülkemizi bölgesinde ve küresel siyasette daha etkili bir konuma yükseltecek.”dedi.

VATANDAŞTAN DESTEK İSTEDİ

Yaman, “Bu saydığım faydalarıyla birlikte 24 Haziran genel seçimleri ülkemiz, geleceğimiz, çocuklarımız için çok büyük önem taşıyor. Bu seçimlerde sizlerden bir kez daha Cumhurbaşkanımıza ve AK Parti’ye destek vermenizi istiyorum. İnşallah sizlerinde desteği ile 24 Haziran seçimlerinde yine kazanan millet olacak, yine kazanan Türkiye olacaktır.”dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL