Yas-Der’den ‘Yaşlılara Saygı Haftası’ Etkinlikleri

Darıca Yaşlılarla Dayanışma ve  Yardımlaşma Derneği (Yas-Der) Başkanı Serap Göncü’den açıklama. Yas-Der Başkanı Göncü yaptığı açıklamada “18-24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası Etkinliklerimiz olanca hızı ile devam ediyor. Dizi etkinliklerimizin bu..

Yas-Der’den ‘Yaşlılara Saygı Haftası’ Etkinlikleri

Darıca Yaşlılarla Dayanışma ve  Yardımlaşma Derneği (Yas-Der) Başkanı Serap Göncü’den açıklama.

Yas-Der Başkanı Göncü yaptığı açıklamada “18-24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası Etkinliklerimiz olanca hızı ile devam ediyor. Dizi etkinliklerimizin bu günkü programı ilçemizde yaşayan büyüklerimizi ziyaretti.

 Darıca Kaymakam Refiki Muhammed Safa Kömürcü, Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık ve Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, önce Dernek ofisini ziyaret ederek, Dernek Başkanı Serap Göncü, Derneğin kurucu ve onursal Başkanı Kudret Sekban ve dernek yönetimi ile bir süre sohbet ettikten sonra büyüklerimizi ziyaretlere başladılar. Derneğin en yaşlı üyesi Türkan Berk, Huzurevi yaşlısı Hasan Şişe ve 10’a yakın yaşlının evini ziyaret ederek yaşlılar haftasını kutladılar çeşitli hediyeler verdiler.

 Ayrıca, Gökşen Mustafa Yücel Anadolu Lisesi okul Aile Birliği yöneticileri ile Darıca Bir Umut Engelliler Derneği Başkanı Melek Arıkan ve dernek üyeleri Derneğimizi ziyaret ettiler. Dernek üyesi gençler okudukları şiirlerle ziyarete renk kattılar. 

 Etkinliklerimizde her zaman yanımızda olan Protokol Üyelerimize, haftamızı kutlamak için derneğimizi ziyarete gelen tüm dostlarımıza bizlere yaşattıkları bu güzel gün için teşekkür ediyoruz.” dedi. 

 

 

 

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL