Yaşaroğlu’nun yeni kitabı okuyucuyla buluştu

Gebzeli Yazarın Yeni Kitabı Çıktı Bölgemizde düzenlediği önemli etkinlikleri ve ilmi çalışmaları ile adından söz ettiren Türkiye Dil ve Edebiyat Derneği Kocaeli Şubesi çalışmalarına pandemi sonrasında da devam ediyor. Gebze..

Yaşaroğlu’nun yeni kitabı okuyucuyla buluştu

Gebzeli Yazarın Yeni Kitabı Çıktı

Bölgemizde düzenlediği önemli etkinlikleri ve ilmi çalışmaları ile adından söz ettiren Türkiye Dil ve Edebiyat Derneği Kocaeli Şubesi çalışmalarına pandemi sonrasında da devam ediyor.

Gebze Sultan Orhan Camii karşısındaki binada gelen misafirlerle edebiyat, tarih, kültür, sanat, musiki söyleşileri sunuyorlar. Şube başkanı eğitimci-yazar Musa Yaşaroğlu’nun geçtiğimiz hafta yeni kitabı okuyucuyla buluştu.

Mukaddes Yükün Hamalı ismini verdiği eseri hakkında; “Buram buram Anadolu kokan birbirinden güzel hikayeleri, yazarın sürükleyici üslubuyla bir solukta okuyacaksınız. Yaşamın içinden seçilmiş bu hikayeleri okurken herkes kendinden bir şeyler bulabilecektir. Kahramanlar mahallenizde, sokağınızda veya köşe başında beklemekte olan yakınlarınızdan biri olabilir.

Halkın içinden halk diliyle yazılan bu hikayelerin en özel tarafı da maalesef terk etmeye başladığımız ve bizi biz yapan birtakım değerleri bizlere yeniden hatırlatmasıdır.” diye ekledi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL