Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
Yaşlıları Unutmuyorlar! | Kocaelide Bugün
Genel Güncel Manşetler Sağlık Yaşam

Yaşlıları Unutmuyorlar!

Körfez Belediyesi Yaşlıları Unutmuyor. Körfez Belediyesi, ‘sosyal belediyecilik’ anlayışı kapsamında ilçedeki yaşlıları unutmuyor. Onları tek tek evlerinde ziyaret eden ekipler, istek ve taleplerini dinliyor, gönül alıyor. Körfez Belediyesi, ‘sosyal belediyecilik’..

Yaşlıları Unutmuyorlar!

Körfez Belediyesi Yaşlıları Unutmuyor.

Körfez Belediyesi, ‘sosyal belediyecilik’ anlayışı kapsamında ilçedeki yaşlıları unutmuyor. Onları tek tek evlerinde ziyaret eden ekipler, istek ve taleplerini dinliyor, gönül alıyor.

Körfez Belediyesi, ‘sosyal belediyecilik’ anlayışıyla birçok projeyi hayata geçirirken, ilçedeki yaşlıları da unutmuyor. Belediye Başkanı İsmail Baran’ın talimatı ile ilçedeki yaşlıları sık sık ziyaret eden Körfez Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, gönül alıyor, hal hatır soruyor. Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’ın selamını ileten ekip, ziyaret ettikleri yaşlılara, içerisinde çeşitli hediyelerin yer aldığı çanta takdim ediyor.

Başkan’a Teşekkür

Körfez Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ekiplerini gören yaşlılar önce duygulanırken, istek ve önerilerini de ekiplere iletiyor. Yapılan hizmetten dolayı Başkan Baran’a teşekkür eden vatandaşlar, “Bizleri sadece yılın bir günü veya bir haftası değil, her zaman hatırladıkları için başta ekiplerimize ve Körfez Belediye Başkanımıza teşekküre diyoruz” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL