“Yeni bir başlangıç yapalım”

CHP Gebze Belediye Başkan Adayı Avukat Recep Dursun, Gebze Kırım Türkleri Derneği’ne konuk oldu. Gebze İlçe Kadın Kolları Başkanı Yaşa Erdoğan’ın da katıldığı programda dernek üyeleriyle bir araya gelen Başkan..

“Yeni bir başlangıç yapalım”

CHP Gebze Belediye Başkan Adayı Avukat Recep Dursun, Gebze Kırım Türkleri Derneği’ne konuk oldu.

Gebze İlçe Kadın Kolları Başkanı Yaşa Erdoğan’ın da katıldığı programda dernek üyeleriyle bir araya gelen Başkan Adayı Recep Dursun, “Halkçı Belediyecilik felsefemizle Gebze’yi yönetmeye talibiz. Gebze’yi Gebzelilerle beraber yöneteceğiz. Mutlu bir Gebze için bu yola çıktım. Sorun yaratan değil sorun çözen bir anlayışımız olacak” dedi.

ARTIK ZAMANI GELDİ

Gebzelilerin daha iyi bir yaşamı hak ettiklerini kaydeden Recep Dursun, “Ulaşımımız pahalı. Parklarımız bakımsız. Trafik sorunumuz var. Gençlerin boş zamanlarını verimli kullanacakları alanlar kısıtlı. Kent meydanımız halktan kopuk. İnsanlarımız umutsuz. Sanat çalışmalarında yokuz. Amatör spor branşlarında eksiklerimiz var. Artık bunlara dur demenin zamanı geldi. Hepimiz mutlu olmayı hak ediyoruz, yeni bir başlangıç yapalım” dedi.

ÜRETEREK GELİŞECEĞİZ

Emek kenti Gebze’de üretmekten başka seçeneğin olmadığını söyleyen Başkan Adayı Dursun, “Üreterek gelişeceğiz. Üretmeden bir yerlere gelemeyiz. Genciyle yaşlısıyla mutlu olan bir Gebze mümkün. Bir yola çıktım. Bu yolda hep beraber yürüyeceğiz. Daha mutlu, daha kültürel, daha üretken bir Gebze istiyoruz. Vatandaşımızı müşteri olarak görmeyeceğiz, çünkü bizler de tüccar değiliz, Gebze’yi yan yana yöneteceğiz” şeklinde konuştu.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL