Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
Yeni Çalışmalar İçin Kolları Sıvadılar | Kocaelide Bugün

Yeni Çalışmalar İçin Kolları Sıvadılar

TDED Kocaeli Yeni Çalışmalar İçin Kolları Sıvadı Tüm dünyayı etkisi altına alan ve hayatı olumsuz etkileyen koronavirüs pandemisi nedeniyle faaliyetlerine ara veren Türkiye Dil ve Edebiyat Derneği Kocaeli Şubesi, çalışmaları hızlandırmak ve..

Yeni Çalışmalar İçin Kolları Sıvadılar

TDED Kocaeli Yeni Çalışmalar İçin Kolları Sıvadı

Tüm dünyayı etkisi altına alan ve hayatı olumsuz etkileyen koronavirüs pandemisi nedeniyle faaliyetlerine ara veren Türkiye Dil ve Edebiyat Derneği Kocaeli Şubesi, çalışmaları hızlandırmak ve yeni programlar hakkında istişareler yapmak için Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Kültür Sanat ve Konservatuvar Şube Müdiresi Hayriye Sözer’e ziyarette bulundu. Şube başkanı Musa Yaşaroğlu ile birlikte yönetim kurulundan Tuba Şensoy, Şair Hacer Alioğlu, Tarihçi-yazar Recep Kankal ve yazar Hilal Acar da eşlik etti. Ziyarette KBB Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi müdürü Ufuk Eser de katıldı.

Merkezi Gebze Sultan Orhan Camii karşısında yer alan TDED Kocaeli Şubesi başkanı Yaşaroğlu mesajında şunları söyledi: “TDED Kocaeli yönetimi olarak Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kültür müdürü Hayriye Sözer Hanım’ı ziyaret ettik. Kendisi ile şehrimize dair edebi ve kültürel konular üzerine fikir alışverişinde bulunduk. İnşallah ilerleyen günlerde güzel çalışmalarda karşılıklı iletişim halinde olacağız. Kendilerine teşekkür ediyoruz.” diye ekledi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL