Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
Yeni yıla girerken ‘Dezavantajlı Çocukların’ yüzleri güldü | Kocaelide Bugün

Yeni yıla girerken ‘Dezavantajlı Çocukların’ yüzleri güldü

“Yılbaşında Dezavantajlı Çocukların da Sevinmek Hakkı” dedik ve çalışmalara başladık.      Darıca yaşlılarla yardımlaşma dayanışma derneği (Yas-Der) Başkanı  Serap Göncü yaptığı açıklamada;     “Gebze Ceza ve Tutuk Evinde kalan kadınların, onlarla..

Yeni yıla girerken ‘Dezavantajlı Çocukların’ yüzleri güldü

“Yılbaşında Dezavantajlı Çocukların da Sevinmek Hakkı” dedik ve çalışmalara başladık.  

 

 Darıca yaşlılarla yardımlaşma dayanışma derneği (Yas-Der) Başkanı  Serap Göncü yaptığı açıklamada;

 

 

“Gebze Ceza ve Tutuk Evinde kalan kadınların, onlarla birlikte yaşamak zorunda olan çocuklarının yeni yıla gülen yüzlerle girmesi için kurum yetkilileri ile yaptığımız görüşmeler sonucunda 21 çocuğumuzun eksikleri tamamlanarak oyuncak ve temizlik malzemeleri temin edilerek teslim edilmiştir.

 

Ayrıca Darıca Özel Eğitim Uygulama Okulu’ndaki bazı ihtiyaç sahibi öğrenciler için okul yönetimince talep edilen malzemeler de paketlenerek Yılbaşını daha anlamlı hale getirmek üzere kurum yetkililerine teslim edilmiştir.  

 

Değerli hayırseverlerimiz ve gönüllülerimizle birlikte biz de yeni yıla yüzlerini güldürdüğümüz çocukların mutluluğunu paylaşarak huzurlu bir şekilde girmenin rahatlığını yaşıyoruz. 

 

Değerli hayırseverlerimiz ve gönüllülerimize teşekkür eder,  tüm gönüldaşlarımıza huzurlu ve sağlıklı yıllar dileriz. “dedi.

 

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL