“Yeniden Refah her zaman bu sözleşmeye karşı oldu”

Yeniden Refah Partisi Gebze İlçe Başkanı Engin Kılıç: Yeniden Refah Partisi’nin her zaman bu sözleşmeye karşı olduğunu ifade etti.  Yeniden Refah Partisi Gebze olarak bizler yıllardır ‘İstanbul Sözleşmesin’ diyerek bu..

“Yeniden Refah her zaman bu sözleşmeye karşı oldu”

Yeniden Refah Partisi Gebze İlçe Başkanı Engin Kılıç: Yeniden Refah Partisi’nin her zaman bu sözleşmeye karşı olduğunu ifade etti.

 Yeniden Refah Partisi Gebze olarak bizler yıllardır ‘İstanbul Sözleşmesin’ diyerek bu sözleşmeden en acil şekilde vazgeçilmesi gerektiğini, bu sözleşmenin ahlaki, manevi, insani bakımdan yıkıcı sonuçları olacağını yıllardan beri en güçlü şekilde, her platformda haykırdık. Diğer siyasi partilerin pek çoğu bu sözleşmeyi desteklerken, bir kısmı da sessiz kalırken, biz bu çok hayati konuda farkındalık oluşması, bu yanlıştan dönülmesi için büyük gayret gösterdik “14 Mart 2012’de kabul edilen ve 1 Ağustos 2014’te yürürlüğe giren İstanbul Sözleşmesi, ‘’Kadınlara yönelik şiddetin önlenmesi” kavramıyla gerçek amacın saklandığı, toplumsal cinsiyet eşitliği kavramıyla da “üçüncü cinsiyet” (!) denilen eşcinsel sapkınlığın meşrulaştırılmasının ve yaygınlaştırılmasının amaçlandığı bir sözleşme niteliği taşıyor.

İstanbul Sözleşmesi dayanak yapılarak kurulan AB destekli sözde STK’lar eliyle LGBT faaliyetlerine özgürlük sağlanarak eşcinsel sapkınlığın propagandası yapılıyordu. İktidarın, dış güçlerin laboratuvarlarında üretilmiş bir zehir olarak bünyemize enjekte edilmek istenen İstanbul Sözleşmesi yanlışında ısrar etmekten vazgeçmesinin çok olumlu bir karar. Bu adımla birlikte ayrıca, İstanbul Sözleşmesi ve Türkiye’nin 1985 yılında imzaladığı CEDAW Sözleşmesi doğrultusunda çıkarılmış olan, başta ‘6284 Sayılı Kanun’ olmak üzere, aile kurumuna zarar veren yasaların da bir an evvel ıslah edilmesi elzemdir.

Kelimeleri süslemenin faydası yok şiddete ve şiddetin her türlüsüne karşıyız. Her şey net olsun Toplumsal Cinsiyet diye bir kavrama neden ihtiyaç var. Sözleşme şunu deseydi hiçbir cins birbirine şiddet uygulayamaz bu şiddet ister erkekten gelsin ister kadından gelsin en ağır şekilde cezalandırılacaktır denseydi olmaz mıydı? Israrla neden Toplumsal Cinsiyet eşitliği diyoruz. Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan’ın dediği gibi; 500 yıl evvel binek hayvanın hakkına düzenleme getiren bir medeniyetin, kadın hakları için, barbar batı dayatması sözleşmelere gerek duyması akıl tutulmasıdır. Toplumsal cinsiyet kavramı üzerinden şaibeli bir yönlendirme yapılmaktadır. Bu sebeple, İstanbul Sözleşmesi’nden ayrılma kararının alınmasında çok önemli payı olan Yeniden Refah Partimizin Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan’a. Tüm teşkilat mensuplarına, üyelerimize ve bu konuda bizler gibi emeği bulunan her kesimden insanımıza, bu kararı imzalayan Sn. Cumhurbaşkanı’na teşekkür ediyoruz. Bir an önce meclis tende bu sözleşmenin feshini istiyoruz.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL